Appiah is terug... net als zijn mislukte voorzetten: "Het zal nooit mijn specialiteit zijn"
Yannick Lambrecht Florent Malice
Yannick Lambrecht en Florent Malice vanuit Anderlecht
| 17 reacties

Dennis Appiah maakt onverwachte comeback bij Anderlecht, mét zijn reactie

Appiah is terug... net als zijn mislukte voorzetten: "Het zal nooit mijn specialiteit zijn"

Surprise van chef Rutten: Dennis Appiah. De rechterflankverdediger verving de geblesseerde Najar en kreeg verrassend genoeg de voorkeur op Saelemaekers, terwijl hij de laatste vijf weken niet eens de selectie van Anderlecht haalde.

"Het is lastig als je zo aan de kant wordt geschoven", begon Appiah na afloop van Anderlecht-Club Brugge. "Maar ik blijf altijd werken. Het brengt niet op om hier te zitten wenen en de coach is ook geen babysitter. Voor de duidelijkheid: alles gaat goed met mij", verzekerde hij.

Geen specialist

De paars-witte supporters waren wel iets minder enthousiast om hem terug te zien. Dat lieten ze ook horen toen hij een voorzet niet voor de eerste keer in de bovenste ring joeg. "Ach, die voorzetten zullen nooit mijn specialiteit zijn. Dat zal tot het einde van mijn carrière zo blijven", kon hij er nog mee lachen.

"Dat de supporters fluiten? Tja, het is nog al gebeurd", zei Appiah. "Eens die voorzet getrapt is, kan ik het nu eenmaal niet terugdraaien. Misschien moet ik in het vervolg meer zelf in de zestien lopen. Wat wil je dat ik doe?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties