'Fledderus trekt naar Groningen'

Redactie
'Fledderus trekt naar Groningen'
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

'Fledderus trekt naar Groningen'

Mark-Jan Fledderus maakt de overstap naar FC Groningen, waar hij aan de slag gaat als technisch directeur. Hij komt over van Heracles Almelo.

Sprokkels

Belg PSV wordt verhuurd

PSV verhuurt Dante Rigo voor één seizoen aan Sparta Rotterdam. Rigo is een 20-jarige middenvelder en Belgisch jeugdinternational. Rigo mocht vorig seizoen al minuten maken in de Eredivisie en hoopt komend seizoen meer ervaring op te doen. 


OFFICIEEL: Hummels keert terug

De deal is helemaal rond en geofficialiseerd. Mats Hummels trekt voor 38 miljoen euro van Bayern München terug naar Borussia Dortmund. 


OH Leuven werft aan ...

OH Leuven werft aan en is op zoek naar een Operations Officer, een onderhoudsmedewerker en een Office Manager. Intekenen kan via de webstek van de Leuvenaars. 


Mendy door zijn medische testen

Ferland Mendy is volgens Real Madrid nu ook door zijn medische testen, waardoor de deal helemaal kan worden afgerond. 


Emmen heeft nieuwe rechtsachter

Emmen heeft zich officieel weten te versterken met Desevio Payne. Hij tekende een contract voor een jaar, met optie op nog een extra seizoen.


De opvallende tatoeage van Joe Hart

"Het zal niet de smaak zijn van iedereen", aldus Joe Hart over zijn opvallende tatoeage. Wat vinden jullie ervan?


Gold Cup, groep D: USA haalt uit

Op de Gold Cup zit de eerste speeldag er helemaal op. Team USA won met 4-0 van Guyana, met onder meer twee goals van Boyd. Panama klopte Trinidad & Tobago dan weer met 2-0.


Moeskroen naar Oudenaarde

Moeskroen heeft er een oefenwedstrijd bij. Het zal op 26 juni in en tegen Oudenaarde oefenen in aanloop naar het nieuwe seizoen.


Charleroi heeft twee oefenwedstrijden ingepland

Charleroi heeft zijn eerste twee oefenwedstrijden ingepland. Op 16 juli spelen ze tegen Metz, drie dagen later tegen Troyes.


De kop is eraf, eerste oefenwedstrijd gespeeld

Sporting Lokeren was er vroeg bij dit seizoen en heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen afgewerkt. Er werd met 0-2 gewonnen bij Zelzate.


Berchem Sport komt met 'Club 28'

Berchem Sport heeft 'Club 28' boven de doopvont gehouden. Dat is een werkgroep die supporters en bestuur van de club dichter bij elkaar wil brengen - een soort begin van supportersinspraak binnen Berchem Sport. 


Oudenaarde heeft versterking te strikken

Oudenaarde heeft zich weten te versterken met Donovan Habbas. Dat heeft de Oost-Vlaamse club zelf laten weten via zijn webstek.


Eredivisie schiet zondagavond voetbal af

Er leek vanaf volgend seizoen ook in de Eredivisie op zondagavond te zullen worden gevoetbald, maar het plan is in allerlaatste instantie toch nog afgeschoten. 


Sparta Rotterdam heeft beet

Sparta Rotterdam heeft een nieuwe transfer beet. Jurgen Mattheij komt de rangen op Het Kasteel versterken. Hij komt over van Excelsior.


Franck Ribéry neemt beslissing over zijn toekomst

Ribéry geeft alvast aan nog steeds honger naar voetbal te hebben. En dus gaat hij vermoedelijk nog door als voetballer, ook al is hij einde contract bij Bayern München. De woestijn of de USA wenken voor de 36-jarige middenvelder.


Officieel: Na Hazard is daar al de zesde nieuwe recruut voor Real Madrid

De transfer van Takefusa Kubo naar Real Madrid is inmiddels helemaal rond. Dat hebben de Madrilenen laten weten. 


Nieuwe namen bij Gent maandag voorgesteld?

KAA Gent houdt aanstaande maandag 17 juni rondom de klok van 17 uur een persconferentie over het nieuwe seizoen. Dan zullen mogelijk ook enkele van de nieuwe namen binnen de club worden voorgesteld. 


OFFICIEEL: West Ham heeft beet

West Ham United heeft niet minder dan 27 miljoen euro uitgegeven aan Pablo Fornals. Daarmee wordt hij de op een na duurste transfer ooit voor The Hammers.


Het drukke programma voor Eden Hazard bij Real Madrid

Eden Hazard heeft zijn voorstelling bij Real Madrid achter de rug. Vanaf 8 juli wordt hij op de trainingen verwacht op het trainingscentrum van Real in Valdebebas.

Zijn eerste oefenwedstrijd wordt er eentje op de nationale feestdag tegen Bayern München in de USA. Op 24 juli wacht Arsenal, drie dagen later Atlético Madrid in de International Champions Cup.


Nummerkeuze Eden Hazard bij Real Madrid wordt steeds kleiner

De opties voor Eden Hazard worden kleiner. Nummer 10 van Modric krijgt hij niet, dus lijkt het nummer 7 of 11 te gaan worden volgens AS. Enkel nummer 13 en 16 zijn echt vrij bij De Koninklijke.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties