Appiah kon weg in de winter: "Maar dan vecht ik liever voor mijn plaats bij Anderlecht"
Yannick Lambrecht Florent Malice
Yannick Lambrecht en Florent Malice vanuit Anderlecht
| 4 reacties

Dennis Appiah verkoos Anderlecht boven wintertransfer

Appiah kon weg in de winter: "Maar dan vecht ik liever voor mijn plaats bij Anderlecht"

Dennis Appiah is terug onder de levenden. De Franse rechtsback mocht zondag nog eens opdraven voor RSCA-Club en hoopt vanzelfsprekend nog meer kansen te krijgen onder Rutten. Maar het had er ook anders kunnen uitzien na de voorbije wintermercato...

"Een transfer? Ja, ik heb deze winter alleszins wel de kans gekregen", gaf Appiah zondag toe na zijn eerste match sinds december. "Maar geen enkel aanbod was interessant genoeg. Ik ga hier geen namen noemen. Het was wel binnen Europa, dus geen onbekende of exotische clubs."

Een vrij opvallende keuze, aangezien hij compleet op een zijspoor was geraakt bij Anderlecht. "Het gaat me niet om het geld, ik wil gewoon op het veld staan en het liefst in een sterke competitie. Als ik ergens derde keuze zou worden, dan kan ik beter hier blijven om te vechten voor mijn plaats binnen de ploeg."

Nu kan ik het accepteren

Appiah

"Die situatie heeft me wel verrast, want vorig jaar speelde ik nog constant", zei Appiah. "Zonder uitleg, wat nog het ergste was. Maar de nieuwe coach is wel duidelijk. Ik ben niet per se akkoord met zijn standpunt, maar ik kan het accepteren. Nu kan ik weer gelukkig zijn bij Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties