Penaltydebacle komt hard aan in Beveren: "Andere spelers hebben er anders over beslist"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Brugge
| 2 reacties

Custovic niet tevreden dat strafschop niet genomen werd door Milosevic

Penaltydebacle komt hard aan in Beveren: "Andere spelers hebben er anders over beslist"
Foto: © photonews

Ondanks de nieuwe nederlaag was er in Brugge wel een reactie te zien van de spelers van Adnan Custovic na de blamage op het veld van Union. Toch was de trainer van Waasland-Beveren niet te spreken over een aantal zaken: bijvoorbeeld dat een strafschop niet genomen werd door de aangeduide speler.

Er was heel wat te doen over de bewuste strafschopfase, maar Waasland-Beveren kreeg finaal wel de kans om dus al eerder op 2-2 te komen. Zover kwam het niet. "Ik ben niet tevreden. De speler die aangeduid stond als strafschopnemer nummer één, heeft de strafschop niet gegeven. Het gaat om Stefan Milosevic, mijn speler in vorm."

Timide Milosevic

Voor alle duidelijkheid: Custovic neemt het Milosevic zelf niet kwalijk. "Ik denk dat hij nog te timide is om dan die bal op te eisen. Hij is een aanvaller. Ik wil altijd de kans geven aan aanvallers om te scoren omdat het goed is voor hun vertrouwen. Andere spelers hebben er anders over beslist", wees Custovic naar Bojevic, die de elfmeter op de dwarsligger knalde.

Over dat laatste was Custovic overigens niet geheel verbaasd. "Toen diegene die 'm nam klaar stond om te trappen, spookte het al door mijn hoofd dat het geen doelpunt zou zijn. Zo heeft het ook plaatsgevonden." Aan de overzijde had Waasland-Beveren op dat moment ook al een strafschop weggegeven. "Dat was super stom. Dat was gewoon een voorsprong cadeau geven aan Cercle."

De steeds weer terugkerende fouten werken de Bosniër op de zenuwen. "Ik heb het tegen de spelers ook gezegd: we spelen niet meer op het schoolplein, we spelen in eerste klasse. Zoals gewoonlijk speelden de details zich in ons nadeel af door concentratieverlies en individuele fouten. Met zijn negenen zijn we wel blijven knokken tot het einde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties