Peter Maes wil een nieuwe weg inslaan: "Ik kijk vooral naar het buitenland"

Nils Wens
| 3 reacties
Peter Maes wil een nieuwe weg inslaan: "Ik kijk vooral naar het buitenland"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes kent moeilijke tijden. Een tijd geleden kwam hij in opspraak door zijn banden met Dejan Veljkovic. Nu zou hij graag een rol als trainer krijgen in het buitenland. Op die manier wil hij aan een compleet nieuw hoofdstuk beginnen.

Gazet van Antwerpen vroeg aan Peter Maes hoe het met hem is. "Het gaat wel goed met mij, al heb ik natuurlijk al betere periodes gehad in mijn leven. Het valt mij vooral zwaar dat ik nu moet stilzitten. Ik loop echt de muren op."

Maes zou graag in het buitenland beginnen. "Ik ben niet echt op zoek, maar er mag wel iets nieuws uit de bus komen voor mij. Daarom zou ik graag nieuwe horizonten verkennen en eventueel in het buitenland beginnen als trainer. Mentaal voel ik dat ik aan een nieuw hoofdstuk moet beginnen."

Belgische carrière

In België is Peter Maes succesvol geweest als trainer bij enkele "kleinere ploegen". Hij dwong met KV Mechelen de promotie af naar eerste klasse en stond met hen in de bekerfinale. Hij won die bekercompetitie zelfs twee keer met Sporting Lokeren, de ploeg dat voorlopig zou moeten degraderen naar 1B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties