Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Freethiel

SK Beveren - Cercle Brugge (Play-off 2 2018/2019)

Wedstrijd van Speeldag 8 uit de Play-off 2 2018/2019 tussen SK Beveren en Cercle Brugge.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Goal
Doelpunt van Beni Badibanga (Daam Foulon)
Wat een invalbeurt! Badibanga is nog maar pas ingevallen en knalt vanuit de tweede lijn heerlijk de 2-1 in de rechterhoek.

Bijna nieuwe voorsprong voor Cercle
Waasland-Beveren krijgt toch ei zo na weer een koude douche. Bruno verschijnt oog in oog met Swolfs, maar die maakt zich goed breed.
72

Goal
Doelpunt van Floriano Vanzo (Onbekend Onbekend)
Met een vrije trap vanop de flank valt dan toch de verdiende gelijkmaker voor Waasland-Beveren. Vanzo is de doelpuntenmaker.

65
De thuisploeg begint zich steeds meer te ergeren aan scheidsrechterlijke beslissingen. Het kan best de koel bewaren, wil het nog aan de gelijkmaker te geraken.
60
Het is eigenlijk hetzelfde spelbeeld uit de eerste helft: Waasland-Beveren dat het meest initiatief neemt en probeert, maar de verdediging van Cercle moeilijk uit verband krijgt. De Bruggelingen doen er wel goed aan af en toe nog eens tegen te prikken.
56
Vervangen Guevin Tormin
Ingevallen Isaac Kone

53
Van Damme houdt Cercle op voorsprong
Van Damme moet zich strekken om een schot van Vanzo uit zijn rechterbenedenhoek te tikken.
50
Een niet ongevaarlijke voorzet zoeft langs alles en iedereen voorbij het doel van Van Damme.
46
Vervangen Maximiliano Caufriez
Ingevallen Jur Schrijvers

46
Tweede helft begonnen: doet Waasland-Beveren nog iets terug?
De tweede helft is afgetrapt. Waasland-Beveren kan op zoek gaan naar de gelijkmaker.
20:47
Beauty fleurt matige eerste helft op
De eerste periode tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge had weinig om het lijf. De bezoekers konden als enigen de doelman van de tegenstander eenmaal serieus aan het werk zetten. Die had overigens geen verhaal op de mooie vrijschop van Mercier.

Rust
Waasland-Beveren - Cercle Brugge: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+1
Ampomah ziet Bojevic staan en bereikt hem met een strakke pass. De rechterflankspeler legt nog af voor Vanzo. Die jaagt het leer hoog over.
41
Forte deze keer met de borstcontrole en het schot in de vlucht. Zijn schot gaat naast. De Italiaan blijft het wel proberen.
39
Nog eens een aanvalsgolf van Waasland-Beveren. Boljevic haalt de achterlijn en kan voor doel brengen. Forte tikt over.
37

Goal
Doelpunt van Xavier Mercier (Onbekend Onbekend)
Een vrije trap op een mooie plaats en dat is een klusje voor Xavier Mercier. De middenvelder krult de bal enig mooi in de rechterhoek.
34
Ampomah komt naar binnen en schiet recht in de armen van Van Damme.
33
Aan beide zijden is er iets teveel balverlies om goed te zijn. Het schept ook wel mogelijkheden om er eens van te profiteren.
29
Forte dicht bij de 1-0
Forte komt centimeters tekort om een lage flankvoorzet van Boljevic in doel te werken en kan enkel naast tikken.
28
Vanzo pakt uit met een botsend schot. Van Damme laat zich niet verrassen aan zijn eerste paal.
27
Een schot van Lulic mist zowel kracht als precisie.
23
Applaus voor Julie Van Espen
Een spandoek met daarop 'Rust zacht Julie' is te bespeuren in de spionkop van Waasland-Beveren. Alle handen gaan op mekaar in minuut 23.
21
Nu ligt er wel wat ruimte voor de Wase spelers. Onder druk van de terugkerende Palun schiet Ampomah overhaast over en naast.
20
Een voorzetschot van Foulon gaat voorlangs.
19
De troepen van Custovic hebben de jongste minuten het spel weer wat meer in handen genomen. Veel doelgevaar puren ze daar niet uit.
14
Het schot van Bruno moet de burger moed geven bij Cercle. De Bruggelingen tonen zich nu toch al wat gevaarlijker.
10
Redding van Swolfs!
Na een aflegger van De Belder komt Bruno tot een schot. Swolfs gaat plat en kan met één hand redding brengen.
9
Keita schiet vanop afstand naast.
8
Het is in de openingsminuten vooral Waasland-Beveren dat op zoek gaat naar een openingstreffer.
4
Waasland-Beveren duikt een eerste keer op in de zestien van de tegenstander. Meer dan een hoekschop houdt de thuisploeg er niet aan over.
1
We zijn onderweg op de Freethiel!
De bezoekers hebben deze wedstrijd afgetrapt.
1
Waasland-Beveren-Cercle Brugge: 0-0

Waasland-Beveren - Cercle Brugge is een duel met de derde plaats in groep B in play-off 2 als inzet. Custovic dropt maar liefst zes andere namen in zijn elftal. Jeunechamps kiest meer voor continuïteit, maar geeft ook wel een kans aan Van Damme en Ueda.