Toptransfer voor Standard: Limbombe legt vandaag medische tests af
Arjen T'Sjoen
| 27 reacties

Anthony Limbombe tekent vandaag bij Standard

Toptransfer voor Standard: Limbombe legt vandaag medische tests af

Na een moeilijk seizoen in Frankrijk staat Anthony Limbombe heel dicht bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Zijn nieuwe werkgever zal Standard worden dat hem voor een seizoen zal huren van het Franse Nantes.

Zoals je hier al kon lezen is Anthony Limbombe aangekomen op de Standard-academie waar hij vandaag zijn medische tests zal afleggen. De flankaanvaller zal eerst voor een seizoen gehuurd worden met een optie om hem daarna over te nemen voor vier miljoen euro.

Als de medische tests goed verlopen zou Limbombe morgen al op training aanwezig zijn. De ex-speler van Club Brugge kende een moeilijk jaar in de Ligue 1. Hij kwam wel 29 keer in actie, maar moest het voornamelijk stellen met korte invalbeurten.

Nog veel meer activiteit

Naast de transfer van Limbombe is Standard ook volop bezig met enkele andere dossiers. De transfer van El Kaddouri zal niet doorgaan, maar enkele andere namen worden wel snel verwacht. Doelman Vanja Milinkovic-Savic, broer van ex-Genk middenvelder Sergej, zou voor een seizoen gehuurd worden van het Italiaanse Torino.

Verder moet ook de transfer van FC Utrecht-verdediger Nicolas Gavory snel rond zijn. Ook worden vandaag de gesprekken met Inter over Zinho Vanheusden en Xian Emmers hervat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties