Michel Preud'homme gaat dieper in op de koopwoede van Standard

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 8 reacties
Michel Preud'homme gaat dieper in op de koopwoede van Standard
Foto: © photonews

Standard heeft net haar eerste oefenmatch achter de rug en kon daarin al drie nieuwkomers opstellen. Op de training van donderdag zijn de nieuwkomers zelfs met zes. Dit hebben ze aan de boorden van de Maas nog niet vaak meegemaakt.

Met Boljevic, Amallah en Vojvoda stelde Michel Preud'homme drie nieuwkomers op in de oefenmatch tegen RCS Brainois (0-5). De kern was echter nog niet compleet. Verschillende internationals waren afwezig en het drietal Gavory, Limbombe en Milinkovic Savic traint vanaf donderdag pas mee.

Naast de zes nieuwkomers waren er ook nog de definitieve aankoop van Oulare en de geruchten omtrent Vanheusden en Avenatti. Al bij al is het al een zeer bewogen mercato geweest voor de Rouches.

"We wisten dat er afwezigen gingen zijn, sommigen zijn zelfs nog aan het werk. Wanneer je weet wat je wilt en als je dat ook kan realiseren, waarom dan niet meteen in actie schieten", legde Preud'homme uit. "Zo kan je nu al automatismen creëren."

"Voorts willen we ook nier overrompeld worden. Als elke speler er is, dan zal er voldoende concurrentie zijn. Er zijn matchen genoeg. Vorig jaar zag je trouwens dat we op bepaalde posities enkele spelers te kort kwamen", besloot de trainer van de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties