Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06: Neymar - Tielemans - De Jonghe - Naessens - Vanheusden - Vanheusden - Bony - Sanusi

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06: Neymar - Tielemans - De Jonghe - Naessens - Vanheusden - Vanheusden - Bony - Sanusi
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Tielemans - De Jonghe - Naessens - Vanheusden - Vanheusden - Bony - Sanusi

Leicester City FC wil Youri Tielemans overnemen van AS Monaco

Het lijkt erop dat Youri Tielemans ook dit seizoen de kleuren van Leicester City zal verdedigen. De Engelsen hebben eindelijk een akkoord gevonden met AS Monaco. (Lees meer)


Amir Rrahmani verkiest de Italiaanse Serie A boven Standard

Standard is op dit moment de meest bedrijvige club van de transferzomer. De Rouches deden al verschillende knappe transfers, maar het ziet nu een target toch voor een andere ploeg kiezen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Miljoenenaanwinst nummer drie is binnen voor KRC Genk
Foto: © photonews

KRC Genk neemt Stephen Odey over van FC Zürich

KRC Genk heeft zijn derde aanwinst van het tussenseizoen beet. Stephen Odey ondertekende enkele ogenblikken geleden zijn overeenkomst bij de Limburgers. (Lees meer)


Wilfried Bony staat op de radar van RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speurt nog steeds naar aanvallende versterking. En dan komen ex-ploegmaats van Vincent Kompany nadrukkelijk in beeld. (Lees meer)


Charleroi-aanvoerder Javi Martos stopt met voetballen

Javier Martos was tijdens het voorbije seizoen niet langer onbetwistbaar titularis bij Sporting Charleroi. Na alles op een rijtje te hebben gezet, heeft hij besloten dat het genoeg is geweest. (Lees meer)


De vicevoorzitter van FC Barcelona is niet verbaasd dat Neymar wil terugkeren naar de club

De geruchtenmolen draait stilaan op volle toeren nu de transfermarkt bijna officieel geopend is. Zo zou Neymar hebben laten vallen dat hij wil terugkeren naar FC Barcelona. Een gerucht dat de vicevoorzitter van de Catalanen niet ontkent. (Lees meer)


Lokeren pikt Jimmy De Jonghe gratis op bij Beerschot

Lokeren heeft haar tweede versterking beet. De degradant plukte Jimmy De Jonghe transfervrij weg bij Beerschot. (Lees meer)


Moeskroen heeft zich versterkt met Sami Allagui (ex-Anderlecht)

Donderdag is een drukke transferdag gebleken voor Moeskroen. Na Jonah Osabutey en Marko Bakic hebben les Hurlus nog een derde transfer aangekondigd. (Lees meer)


'Stephen Odey is in Genk om medische testen af te leggen'

De transfer van Stephen Odey naar Racing Genk lijkt er een die snel zal worden afgehandeld. De aanvaller is al in Limburg en zal in de loop van de week zijn medische testen afleggen. (Lees meer)


Aankoop nummer 4: Beerschot legt "aanzienlijke som" op tafel voor eigen jeugdproduct

Beerschot haalt Ryan Sanusi terug naar het Kiel, zomertransfer nummer 4 is een feit

Het hek is van de dam bij Beerschot. Het was even wachten op transfernieuws bij de Mannekes, maar plots zitter ze al aan vier nieuwkomers. De meest recente aanwinst is Ryan Sanusi. (Lees meer)


De piepjonge verdediger Sepp van den Berg trekt van PEC Zwolle naar Liverpool

Liverpool heeft donderdag de transfer van Sepp van den Berg bekendgemaakt. De jonge verdediger komt over van PEC Zwolle. (Lees meer)


Nadat Jasper Cillessen van Barcelona naar Valencia trok, bewandelt Norberto Murara Neto nu de omgekeerde weg

Dinsdag kondigde Valencia al de komst van Jasper Cillessen aan. De Spaanse club betaalde Barcelona 35 miljoen euro. (Lees meer)


Atlético Madrid heeft 126 miljoen euro veil voor João Félix van Benfica

Wordt João Félix de volgende internationale toptransfer? Het zou best kunnen. Benfica bevestigde namelijk een monsterbod op hun goudhaantje. (Lees meer)


Frankfurt versterkt zich met Djibril Sow

Djibril Sow verlaat het Zwitserse Young Boys voor de Bundesliga. De 22-jarige middenvelder tekende een contract bij Eintracht Frankfurt tot 2024. Hij kostte negen miljoen euro.


Omar Govea en Antwerp gaan binnenkort rond de onderhandelingstafel zitten

Omar Govea speelde al twee jaar in de Belgische competitie zonder eigendom te zijn van een Belgische club. Hij werd twee jaar na elkaar uitgeleend door FC Porto. (Lees meer)


Olympiakos haakt af voor Josué Sa

Josué Sa is een van de Anderlecht-spelers die naar een andere club mag uitkijken. De verdediger werd aangeboden bij Olympiakos, maar de Grieken gaven hem geen contract.


'Standard profiteert van geldproblemen bij Inter en maakt Vanheusden duurste inkomende transfer van Belgisch voetbal'
Foto: © photonews

Standard en Inter Milaan zouden een akkoord hebben omtrent Zinho Vanheusden

Wel naar Standard, toch naar een andere club... Er lijkt een einde te zullen komen aan het getouwtrek rond Zinho Vanheusden. Standard zou een akkoord hebben met Inter dat van Vanheusden de duurste inkomende transfer van de Jupiler Pro League maakt. (Lees meer)


Jens Naessens kan naar Sporting Lokeren, maar Grieks avontuur wenkt

Sporting Lokeren werd de voorbije dagen gelinkt aan Jens Naessens. Er vonden inderdaad gesprekken plaats, maar de Waaslanders lijken achter het net te zullen vissen. De aanvaller heeft immers twee héél mooie aanbiedingen op zak. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties