Gbamin gaat in de Premier League aan de slag

Redactie
Gbamin gaat in de Premier League aan de slag
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Alves - Vanhaezebrouck - de Jong - Halilhodzic - Roofe - Roofe - Marin

Gbamin gaat in de Premier League aan de slag

De 23-jarige Ivoriaanse Fransman Jean-Philippe Gbamin verlaat Mainz 05 en trekt naar Everton. De defensieve middenvelder tekende bij The Toffees een contract tot 2024.

Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08

OFFICIEEL: Vahid Halilhodzic verlaat FC Nantes

De relatie tussen Vahid Halilhodzic en FC Nantes was gecompliceerd de laatste maanden. De Bosniër heeft nu een definitieve beslissing genomen: hij verlaat de club waarmee hij de voorbije seizoenen mooie dingen verwezenlijkt heeft. (Lees meer)


Benedetto ontbindt contract bij Boca Juniors: weldra bij Olympique Marseille?

Volgens Argentijnse en Franse media gaat Boca Juniors akkoord met het transferverzoek van spits Dario Benedetto. De 29-jarige goalgetter staat in de belangstelling van Olympique Marseille en zou graag zelf ook de overstap naar Europa maken. Hij zal dit weekend naar Frankrijk reizen om de transfer af te ronden: er zou in Marseille een contract voor 4 seizoenen klaarliggen voor de Argentijn. Boca zal zo'n 14 miljoen euro incasseren.


Manchester United zou 93 miljoen euro betalen om Harry Maguire los te weken bij Leicester City

Harry Maguire wordt al een hele zomer aan een overstap van Leicester City naar Manchester United gelinkt. Nu zou de deal ook rond zijn. (Lees meer)


Donny van de Beek is op weg naar Real Madrid

Na Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt lijkt Ajax ook een derde sterkhouder te gaan verliezen. Donny van de Beek is namelijk op weg naar Real Madrid. (Lees meer)


Anderlecht zou dicht bij een akkoord met Kemar Roofe staan

Anderlecht speurt al een hele tijd naar een nieuwe spits, maar zou die zo goed als beet hebben. Kemar Roofe moet de 'Sergio Agüero van het Lotto Park' worden. (Lees meer)


Anderlecht leent Bubacarr Sanneh uit aan het Turkse Göztepe

Het hing al even in de lucht en is nu ook officieel. Anderlecht leent Bubacarr Sanneh tot het einde van het seizoen uit aan het Turkse Göztepe. (Lees meer)


Gaat Club Brugge Danjuma vervangen met een smaakmaker uit de Nederlandse competitie?
Foto: © photonews

Club Brugge denkt aan de Griek Lazaros Lamprou

Na het vertrek van Arnaut Danjuma wil Club Brugge graag nog een extra aanvaller halen. Het toont namelijk interesse in een speler die indruk maakte in de Eredivisie. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge raakt tijdelijk af van overbodige verdediger Luan Peres

Club Brugge wil nog enkele versterkingen halen en dus neemt het afscheid van enkele spelers. De eerste is de Braziliaan Luan Peres. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge raakt tijdelijk af van overbodige verdediger Luan Peres

Club Brugge wil nog enkele versterkingen halen en dus neemt het afscheid van enkele spelers. De eerste is de Braziliaan Luan Peres. (Lees meer)


Dani Alves keert terug naar Brazilië en gaat voor Sao Paulo FC voetballen

Dani Alves heeft zijn nieuwe club gevonden. De flankverdediger won alles wat er te winnen valt. Hij kiest nu voor een terugkeer naar zijn thuisland. (Lees meer)


Anderlecht denkt aan de komst van Kemar Roofe

Anderlecht wil deze transferperiode nog steeds een nieuwe spits voorstellen. Paars-wit is in die zoektocht nu uitgekomen bij een van de smaakmakers uit de Championship. (Lees meer)


'Radja Nainggolan kiest niet voor China of Fiorentina, maar keert om persoonlijke redenen terug naar ex-club'

Radja Nainggolan staat op het punt om terug te keren naar Cagliari

Radja Nainggolan is niet meer nodig bij Inter en dus mag hij vertrekken. De voormalig Rode Duivel kiest voor een terugkeer naar zijn ex-club. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties