Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

Twee weken bezig, twee keer onze doelman van de week: Yannick Thoelen pakte ook tegen KRC Genk uit met een prachtprestatie en heel wat goede reddingen om zo voor 6 op 6 te helpen zorgen voor zijn team.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie personen. Simon Deli is er ook al voor de tweede keer bij: wat hij zowel verdedigend als aanvallend liet zien (die prachtige assist!) was ongelooflijk. Met Castro-Montes (2 assist) en Buta (erg sterk voor Antwerp) waren er nog twee verdedigers dik in orde.

Middenveld

Op het middenveld enkele sterke blokken. Bij Gent viel Odjidja op met zijn assists, al had ook Owusu er gerust kunnen instaan. Carcela was heel vinnig bij Standard, maar ook daar had Cimirot erbij gekund, bij Oostende was Palaversa opnieuw in vorm, maar kiezen we deze keer voor Vandendriessche en ook Vanaken was opnieuw heel sterk op dreef bij blauw-zwart.

Aanval

Voorin kiezen we - ook al voor de tweede keer op rij - voor Dieumerci Mbokani, die maar blijft scoren simpelweg. Ook Okereke deed de netten opnieuw trillen bij Club Brugge en is ook zeer goed begonnen. En wat dan te zeggen van Engvall, die echt wel een fantastische wedstrijd speelde voor KV Mechelen. Tau, Storm en anderen grijpen er zo net naast, want er was heel wat weelde.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties