Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08: Neymar - Bronn - Mitroglou - Ito - Dennis - Hornby - Lawrence - Madu

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08: Neymar - Bronn - Mitroglou - Ito - Dennis - Hornby - Lawrence - Madu
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Sint-Truiden huurt Tatsuya Ito van Hamburg

Sint-Truiden heeft zich donderdag versterkt met Tatsuya Ito. De linksbuiten wordt gehuurd van Hamburg. (Lees meer)


Cyril Ngonge is op proef bij (jong) PSV

Club Brugge beschikt op dit moment over heel wat wisselmogelijkheden voorin. Ook nieuwkomers David Okereke en Percy Tau doen het uitstekend. (Lees meer)


Kingsley Madu ruilt Zulte Waregem voor Odense BK

Zulte Waregem moet in de laatste dagen van de transferperiode nog van een paar overbodige spelers verlost geraken. Eén daarvan is alvast weg. (Lees meer)


PSG weigerde fenomenaal bod van Real Madrid voor Neymar

De transfersoap van de zomer wordt ongetwijfeld die van Neymar. De hoofdrollen zijn weggelegd voor PSG, Barcelona en... Real Madrid. (Lees meer)


James Lawrence is op weg naar Sankt Pauli

Anderlecht doet er in de laatste weken van augustus alles aan om de loonmassa te doen dalen. woensdag verhuurde het Sven Kums aan AA Gent en ook donderdag zou er iemand van de loonlijst kunnen verdwijnen. (Lees meer)


Emmanuel Dennis staat in de belangstelling van AS Monaco

Club Brugge verkocht deze zomer al voor meer dan zestig miljoen euro aan spelersmateriaal. Toch zou er snel een nieuw miljoenenbod kunnen binnenlopen. (Lees meer)


KV Kortrijk toont interesse in Fraser Hornby van Everton

KV Kortrijk is met zeven op twaalf lang niet onaardig aan het nieuwe seizoen begonnen. Het scoorde ook al negen keer in vier duels. (Lees meer)


PSV huurt Kostas Mitroglou van Galatasaray

PSV huurt Kostas Mitroglou van Galatasaray. De Turken huren Mitroglu op hun beurt sinds januari van Marseille. (Lees meer)


Jess Thorup begrijpt dat Dylan Bronn droomt van een transfer

AA Gent haalde woensdagavond met Sven Kums en Nicky Beloko twee nieuwe middenvelders in huis. Het doet er ook alles aan om een gewilde verdediger in Gent te houden. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 21/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties