Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09: Wanyama - Halilović - Andrijasevic - Ngonge - Ahannach - Ebrahimi - Balanta - Touré

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09: Wanyama - Halilović - Andrijasevic - Ngonge - Ahannach - Ebrahimi - Balanta - Touré
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 10/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Wanyama - Halilović - Andrijasevic - Ngonge - Ahannach - Ebrahimi - Balanta - Touré

Speler van Antwerp heeft deze week getest bij Tubeke

Antwerp is zeer actief op de transfermarkt. Ze hopen de transfers van Zinho Gano (Genk), Manuel Benson (Genk) en Steven Defour te voltooien. Ze proberen ook een oplossing te vinden voor hun overbodige spelers. (Lees meer)


Club Brugge vergeet Victor Wanyama en kiest voor verdedigende middenvelder van FC Basel
Foto: © photonews

Eder Balanta zal de nieuwe nummer zes van Club Brugge worden

Victor Wanyama zal dan toch niet naar Club Brugge gaan. Club had een akkoord met Tottenham, maar de defensieve middenvelder ziet een overstap niet zitten. Eder Balanta van FC Basel is het alternatief. (Lees meer)


Na Ezatolahi gaat Eupen ook Ebrahimi binnenhalen

KAS Eupen is absoluut niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De Panda's haalden een teleurstellende 2/18 en zijn op zoek naar nog wat versterking. (Lees meer)


Soufyan Ahannach komt dit seizoen uit voor Union

Union Saint-Gilloise begon prima aan het nieuwe seizoen. De Brusselse club lijkt stiekem ook te dromen van promotie. Dit weekend verloor het wel op het veld van Beerschot met 1-0. (Lees meer)


Cyril Ngonge verlaat Club Brugge en gaat aan de slag bij PSV

Club Brugge versterkte de selectie vandaag al met Ousseynou Diagne, maar laat ook een jonge speler gaan. Cyril Ngonge verlaat de club. (Lees meer)


Alen Halilovic raakt voorlopig niet weg uit Luik

De Kroatische spelmaker Alen Halilovic staat al een tijdje in de belangstelling van Heerenveen, maar de transfer is nog altijd niet rond. Standard en Heerenveen raken er voorlopig niet uit. (Lees meer)


Club Brugge haalt Ousseynou Diagne binnen

Met Krépin Diatta en Amadou Sagna heeft Club Brugge al twee Senegalese spelers rondlopen. Blauw-zwart haalt nu ook nummer drie binnen. (Lees meer)


Franko Andrijasevic staat op het punt om AA Gent te verruilen voor Hajduk Split

Maandag is de laatste dag van de transfermercato en AA Gent wil nog afscheid nemen van enkele spelers. Een voormalig recordtransfer lijkt nu toch dicht bij de uitgang te staan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties