Lamah gaat met zware cijfers ten onder tegen Ciman en Pozuelo

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

In de Amerikaanse Major League Soccer stonden met Roland Lamah en Laurent Ciman, twee ex-Rode Duivels tegenover elkaar. Het Toronto van Ciman won erg makkelijk met 1-5.

Via doelpunten van Patrick Mullins, Nick DeLeon en Marco Delgado had Toronto aan de rust al een 0-3 voorsprong beet. Alejandro Pozuelo gaf de assist voor de 0-3 van Delgado. Roland Lamah speelde in de eerste helft, maar keerde niet meer terug in de tweede.

Na de rust liep Toronto uit tot 0-5 via Bradley en Benezet. In het slot van de wedstrijd zorgde Emmanuel Ledesma met een strafschop voor de eerreder. Ciman en Pozuelo speelden de volledige wedstrijd. Toronto is op dit moment zesde in de Eastern Conference en heeft nog steeds uitzicht op deelname aan de play-pffs. Cincinnati staat laatste en is sowieso al uitgeschakeld.