Interview Julien Gorius : "Het is goed geweest"

Dennis Rosiers
| 4 reacties
Julien Gorius : "Het is goed geweest"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In juni liep zijn contract bij OHL af. Sindsdien was hij een vrije speler. Julien Gorius, die meer dan 300 wedstrijden in de hoogste klasse op de teller heeft, vond echter geen nieuwe uitdaging en besloot daarom de schoenen aan de haak te hangen.

En zo eindigt de carrière van Julien Gorius niet op de mooiste manier. "Ik vond geen project volgens mijn verwachtingen. Ik verwijt me ook niets, want ik heb twee maanden gewacht. Sowieso wilde ik niet naar het buitenland, al stond ik wel open voor Eerste Amateur. RWDM informeerde wel, maar concreet werd het niet. RWDM is de club waarvoor ik debuteerde, dus het zou de cirkel helemaal rond gemaakt hebben, maar het zij zo", aldus Gorius.

"Ik wist dat dit er ooit zat aan te komen. Ik ben 34 jaar en ben fier over de weg die ik afgelegd heb. Ik heb nooit een zware blessure gehad, dus ik weet dat ik me gelukkig mag prijzen. Ik heb altijd plezier beleefd op het veld en ik ben blij dat ik niet 'het jaar te veel' heb gespeeld. Of ik al besef dat ik geen voetballer meer ben? Nee, niet echt. Ik ben volop aan het nadenken wat ik in de toekomst zal gaan doen", vertelt Julien Gorius, die het mooie weer maakte bij onder meer KV Mechelen en Racing Genk.

Al zal voetbal ook na zijn actieve carrière wellicht een centrale rol spelen in het leven van Gorius. "Ik zou graag in de technische staf van een club terechtkomen. Ik heb zin om mijn nieuwe carrière aan te vatten", besluit Gorius.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties