Wie in doel en Vanaken al dan niet in de ploeg? U heeft beslist over de ideale 11 van Roberto Martinez tegen San Marino

Wie in doel en Vanaken al dan niet in de ploeg? U heeft beslist over de ideale 11 van Roberto Martinez tegen San Marino
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn donderdagavond zeker van hun stekje op het EK 2020 in heel Europa. Tegen San Marino zal het niet mislopen. Met deze elf zou u het opnemen tegen het zwakke broertje uit de groep.

Er waren toch wel een aantal pittige beslissingen te nemen volgens onze lezers, waarbij er in doel al een erg nipte meerderheid was voor Thibaut Courtois. Simon Mignolet haalde namelijk bijna evenveel stemmen als de goalie van Real Madrid.

Het moet gezegd: de vorm van Mignolet lijkt momenteel (veel) beter dan die van Courtois, die meedeelt in de malaise van de Koninklijke. Roberto Martinez beseft echter maar al te goed dat het nu zaak is om zijn nummer 1 vertrouwen te geven, Mignolet beseft dat ook.

Tielemans boven Vanaken

Achteraan geen verrassingen in jullie team: Vertonghen, Vermaelen en Alderweireld blijven fit de drie centrale opties. 72% van jullie ging overigens voor de klassieke 3-4-3-opstelling die ook Martinez al enkele jaren hanteert, met Thorgan Hazard en Thomas Meunier op de vleugelbacks voor jullie.

Centraal kan niemand naast Axel Witsel (81% van de stemmen), maar over de tweede plaats - door de blessure van De Bruyne - is meer discussie. Youri Tielemans haalt het al bij al nipt van Hans Vanaken als basisspeler. Voorin rekenen we op Hazard, Mertens en Lukaku - als die laatste fit raakt uiteraard.

Mignolet, Boyata, Vanaken en Batshuayi zijn per linie de 'eerste vervanger', maar het team van de lezers ziet er dus als volgt uit: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties