Vanaken, Mignolet en Clement over sleutelmoment in Antwerp - Club Brugge: "Heel erg licht"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Deurne-Noord
| 94 reacties
Vanaken, Mignolet en Clement over sleutelmoment in Antwerp - Club Brugge: "Heel erg licht"
Foto: © photonews

Club Brugge is niet langer ongeslagen in de vaderlandse competitie. Op bezoek bij Antwerp ging het onderuit: 2-1. En dus waren spelers en trainer ontgoocheld in de nederlaag. "Vooral omdat ze niet nodig was."

"Een nederlaag komt altijd een beetje aan natuurlijk", opende Simon Mignolet in de mixed zone de debatten namens Club Brugge. "Ze hadden de supporters erachter zitten en zo hebben ze de match kunnen omdraaien. We hadden nog kansen op de gelijkmaker, maar die viel niet: zonde."

Een gevoel dat werd gedeeld door Hans Vanaken: "Ze kregen dan een strafschop die ik heel licht vond en wij hadden er misschien ook nog een kunnen krijgen", verwees Vanaken naar zijn schot dat werd afgeweerd met de arm.

Te vermijden nederlaag

"Het is zonde, want we hadden hier niet hoeven te verliezen. Het was zeker een te vermijden nederlaag, al weet je dat je tegen een ploeg speelt die fysiek sterk is. Je weet dat je hier een moeilijke wedstrijd kan krijgen, maar de manier waarop is jammer."

"Mbokani zocht eerder het contact dan andersom. Jammer dat ze op die manier in een wedstrijd kunnen komen waar ze helemaal niet inzaten", besloot coach Philippe Clement

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties