Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Thomas Kaminski. Echt grootse reddingen moest hij misschien niet doen, maar in Genk loste hij alle problemen wel op voor ze zich echt stelden. Een attente wedstrijd die punten opleverde.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Ritchie De Laet heeft Juklerod nu helemaal doen vergeten op de Bosuil, terwijl Taravel een belangrijke bal van de lijn redde in operatie redding bij Cercle Brugge. Peyre was dan weer een rots in de branding voor Mechelen op Sclessin.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor onder meer Kayembé - een blok graniet voor Anderlecht aan de Gaverbeek - en Kums. Badibanga was dan weer de man die Waasland-Beveren deed dartelen, op de flanken kiezen we voor Lamkel Zé - uiteraard - en Tuur Dierckx, al was ook Kylian Hazard sterk.

Aanval

In de aanval vielen enkele goalgetters op. Roofe zorgde met een doelpunt en een assist voor het verschil bij Anderlecht, terwijl Perica op een invalbeurt van 25 minuten zelfs twee keer scoorde voor Moeskroen.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties