Interview 28-jarige aanvaller met meer dan 175 matchen in 1A en 1B op de teller gratis op te pikken: "België geniet mijn voorkeur"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 5 reacties

Mohammed Aoulad, gratis op te pikken, zoekt een Belgische club

28-jarige aanvaller met meer dan 175 matchen in 1A en 1B op de teller gratis op te pikken: "België geniet mijn voorkeur"

Een seizoen was hij aan de slag bij KSV Roeselare, maar daar hield Mohammed Aoulad het ook bij. Hij liet zijn contract bij de West-Vlamingen begin september ontbinden en is nog steeds op zoek naar een nieuwe club. Zijn voorkeur gaat uit naar een Belgisch avontuur.

Mohammed Aoulad was een seizoen aan de slag bij Roeselare en scoorde daarin vijf goals in twintig ontmoetingen. De 28-jarige aanvaller zit sinds september zonder club en wil nog graag op een hoog niveau blijven voetballen. "Ik wacht nog steeds op een nieuwe uitdaging. In de laatste dagen van de zomermercato was er contact met Waasland-Beveren, maar dat draaide op niets uit", vertrouwde Aoulad ons toe.

"Daarna kreeg ik nog enkele buitenlandse aanbiedingen. Onder meer uit Roemenië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten, maar mijn voorkeur gaat uit naar een Belgische club. Ik heb geen zin om mijn gezinsleven overhoop te gooien met een buitenlands avontuur", aldus de ex-speler van Anderlecht, Westerlo en Union.

Prof blijven

De ex-speler van Charleroi is niet stil blijven zitten na zijn contractontbinding. "Ik ben alle dagen als een gek blijven trainen. Conditioneel ben ik in orde, maar ik heb wel nood aan matchritme. Ik hou me klaar tot een club me wil contracteren. Misschien zijn ze gewoon nog niet op de hoogte omdat ik zonder makelaar werk."

Het is wel de bedoeling om in 1A of 1B aan de slag te gaan. Afzakken naar het amateurvoetbal ziet Aoulad nog niet zitten. "Ik wil niet nog een reeks lager gaan spelen. Ik weet dat ik nog iets kan bijdragen op het hoogste niveau. Ik wacht op mijn kans, want ik weet dat het heel snel kan gaan in het voetbal", besloot hij.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties