Michel Preud'homme bevestigt: "Het is jammer dat hij vertrekt"
Dante Bellon
| 4 reacties

Michel Preud'homme bevestigt: "Het is jammer dat Limbombe vertrekt"

Michel Preud'homme bevestigt: "Het is jammer dat hij vertrekt"
Foto: © photonews

Wat vorige week ook verscheen wordt nu ook bevestigd. Anthony Limbombe verlaat in de winterstop Standard en keert terug naar Nantes.

Het werd eerder al aangehaald dat Anthony Limbombe terug zou keren naar Nantes. De aanvaller kwam in de zomer op uitleenbasis naar Sclessin, maar kon nooit zijn stempel drukken op het team van Michel Preud'homme. Al na een halfjaar verlaat de 25-jarige Limbombe Luik.

Michel Preud'homme had op de persbabbel in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Antwerp begrip voor de keuze van de ex-speler van onder andere Racing Genk en Club Brugge. "Het is jammer, maar ik begrijp het. Hij blesseerde zich wanneer hij net ging pieken. Gezien daarvan en zijn situatie hebben we de vraag van Nantes geaccepteerd."

Met het vertrek van Limbombe komt er mogelijk een nieuwe flankaanvaller de rangen van Standard versterken. "Het is niet zeker dat er iemand bijkomt. We zitten al vrij goed op die positie. Misschien kan Denis Dragus zich tonen. Ook William Balikwisha -die aan Cercle wordt uitgeleend- heeft gevraagd om te praten over een terugkeer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties