Opvallende terugkeer voor Batshuayi?

Redactie
Opvallende terugkeer voor Batshuayi?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 10/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Batshuayi - Karius - De Wilde

Opvallende terugkeer voor Batshuayi?

Volgens Footmercato zou Michy Batshuayi wel eens terug kunnen keren naar Marseille, het team dat hem bij Standard kwam wegplukken enkele jaren geleden.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/03

OFFICIEEL: Zulte Waregem zet ambities kracht bij en haalt tweede transfer met Super League-ervaring binnen

Zulte Waregem heeft de ambitie uitgesproken om volgend seizoen uit te komen in de Super League. Daartoe is het nu zijn kern al aan het versterken. (Lees meer)


Loris Karius zou op de verlanglijst van Anderlecht staan

Loris Karius wordt dit seizoen door Liverpool uitgeleend aan Besiktas. De Turken lijken zijn aankoopoptie niet te gaan lichten. (Lees meer)


Heeft Lionel Messi het gehad bij Barcelona na ontluisterende Clasico-nederlaag? Opvallende clausule in contract zet deur voor vertrek open

Barcelona ging onderuit in de Clasico tegen Real Madrid en dat heeft er in Catalonië op ingehakt, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


Club Brugge wil opvolger Dennis wegkapen uit Latijns Amerika - stage in België wordt ontkend

Club Brugge wil opvolger Dennis wegkapen uit Latijns Amerika - stage in België wordt ontkend

Club Brugge is al volop bezig met de voorbereidingen te treffen voor de toekomst en wil graag anticiperen op eventuele vertrekkers. Daarbij komt ook een absoluut toptalent in het vizier. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties