Transfernieuws en Transfergeruchten 15/04: Roef - Kil - Vanhamel - Minnaert - Appermont

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/04: Roef - Kil - Vanhamel - Minnaert - Appermont
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Roef - Kil - Vanhamel - Minnaert - Appermont

Standard haalt ex-speelster Yuna Appermont opnieuw in huis na twee seizoenen bij Genk: "Blij en dankbaar dat ik terug ben"

Ook in het vrouwenvoetbal worden heel wat transfers afgerond dezer dagen. En daarbij toch ook wel enkele interessante en grote namen. (Lees meer)


Club Brugge haalt opnieuw Red Flame weg bij KAA Gent Ladies

Club Brugge wil er volgend seizoen met zijn vrouwenploeg (Club YLA) helemaal staan in de Super League. (Lees meer)


Patro versterkt zich met Ofori

Willem Ofori verlaat Sporting Hasselt voor Patro Eisden Maasmechelen. Het 26-jarige jeudproduct van Racing Genk tekende een tweejarig contract. 


Kil volgt trainer De Roover naar Lyra-Lierse

Lyra-Lierse kan volgend seizoen rekenen op de diensten van Seppe Kil. De 26-jarige maakt dezelfde beweging als trainer Bart De Roover, die Cappellen inruilde voor de Pallieters.


Anderlecht ziet doelman zo goed als zeker naar Gent vertrekken

Davy Roef vertrekt zo goed als zeker naar AA Gent

Anderlecht is op zoek naar doelmannen, want ze weten dat er twee vacatures vrijkomen. Frank Boeckx geeft er straks zo goed als zeker de brui aan en Davy Roef vertrekt quasi zeker naar één van de concurrenten. (Lees meer)


Anderlecht denkt aan Beerschot-doelman Mike Vanmhamel als eventuele opvolger van Hendrik Van Crombrugge

Hendrik Van Crombrugge was dit seizoen een van de beste en meest regelmatige spelers van Sporting Anderlecht. De 26-jarige doelman kan op heel wat buitenlandse interesse rekenen en RSCA speurt de markt af naar een opvolger. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties