Na Kortrijk meldt nu ook Club Brugge zich voor gewilde Nederlandse goalie
Redactie
| 15 reacties

Club Brugge denkt aan de Nederlandse keeper Joël Drommel

Na Kortrijk meldt nu ook Club Brugge zich voor gewilde Nederlandse goalie
Foto: © photonews

Vrijdagmorgen bereikte ons het bericht dat Club Brugge een oogje heeft op Nacer Chadli als mogelijke opvolger voor Krépin Diatta. De Bruggelingen zijn echter ook nog op zoek naar een back-up voor Simon Mignolet.

Met Ethan Horvath beschikt blauw-zwart nochtans al over een meer dan degelijk alternatief, maar mogelijk kan de Amerikaan zich niet langer verzoenen met een rol als tweede doelman. Bij Club willen ze alvast anticiperen en hun oog is gevallen op een sluitstuk uit de Nederlandse eredivisie.

Joel Drommel rijgde afgelopen seizoen de clean sheets aan elkaar bij FC Twente en dus is er aan belangstelling geen gebrek voor de 23-jarige keeper. Eerder melden we u al Voetbalkrant.com dat KV Kortrijk een boontje heeft voor Drommel. 

Nu heeft ook Club Brugge, samen met een waslijst aan Duitse clubs, zijn interesse kenbaar gemaakt aan de entourage van Drommel meldt Voetbal International. De Nederlander, die over een aflopend contract beschikt in Enschede, droomt van de Duitse competitie, maar Club zou het meest concreet zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties