Zeven positieve gevallen bij Kameroen

Redactie
Zeven positieve gevallen bij Kameroen
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Zeven positieve gevallen bij Kameroen

Het coronavirus blijft maar om zich heen schoppen. Nu zijn ook zeven spelers van Kameroen positief bevonden op het coronavirus.

Sprokkels

Liverpool-spelers gaan met statement in tegen visie van club

Bij Liverpool hebben de spelers samengezeten nu ze in het oog van een storm zijn terechtgekomen. De club is één van de twaalf 'founding fathers' van de Super League maar krijgt vooral bakken kritiek te verwerken. Nu blijkt dat ook de spelers zelf de Super League geen goed concept vinden. Kapitein Jordan Henderson kwam met een statement naar buiten dat door elke Liverpool-speler gedeeld werd.

"We vinden het niet leuk en willen niet dat het gebeurt, dat is onze collectieve positie. Onze toewijding Liverpool en zijn supporters zijn onvoorwaardelijk. You'll Never Walk Alone", klinkt het.


Florentino Perez wil matchen inkorten

We wisten al langer dan vandaag dat Florentino Perez het soms wat ziet vliegen, maar nu heeft hij ook nog eens een plan opgevat om misschien de voetbalwedstrijden in te korten als 90 minuten te lang zou blijken te zijn.


Standard heeft coronaplan voor abonnementen klaar

Het abonnementsgeld schenken aan de club, een gratis verlenging voor volgend seizoen of een terugbetaling vragen. Dat zijn de drie opties die Standard aan zijn abonnees geeft.


Reviewcommissie roept niemand op

Ook deze week heeft de Reviewcommissie - nog steeds actief in 1B, vanwege geen VAR actief daar - niemand op te roepen.


PSG eindwinnaar Champions League?

PSG eindwinnaar van de Champions League? Als we de geruchten mogen geloven wel, want het is de UEFA menens in hun drukkingsmiddelen tegen de Super League. De drie andere halvefinalisten zouden worden geschrapt ...


Florentino Perez duidelijk over Super League

Florentino Perez van Real Madrid is in de Spaanse pers duidelijk over de Super League. "Het gaat niet over geld, maar het zal het voetbal redden", klinkt het onder meer. 


Subsidies voor sportclubs in coronatijden

De Vlaamse Sportfederatie investeert 1 miljoen in gratis advies over subsidies, noodleningen,...om de coronacrisis te doorstaan. Dat laat Sporza weten.


Leeds daagde Liverpool uit

Tijdens de opwarming van Leeds tegen Liverpool kwamen de spelers van Leeds United opwarmen met een truitje waarop stond dat voetbal voor de fans is. Een duidelijk statement richting de Super League.


Europese jeugdkampioenschappen kennen hun organisatoren

De UEFA heeft ook heel wat informatie vrijgegeven op maandag. Daarbij ook onder meer over de Europese jeugdkampioenschappen voor de volgende jaren.


Niet vergeten: nog een match vanavond in 1B

En er is ook nog gewoon voetbal vandaag. In 1B kruisen Deinze en Westerlo met elkaar de degens in een weliswaar overbodig duel.


Enorme oprotpremie voor Mourinho

José Mourinho zou zeker niet slecht uitbetaald worden nu zijn contract bij Tottenham is opgezegd. Er wordt in de Britse pers over miljoenen gesproken.


Materiaalman Kurt houdt er na vier jaar mee op bij Kortrijk

KV Kortrijk heeft afscheid genomen van materiaalman Kurt, die er na vier seizoenen mee ophoudt en voor een nieuwe uitdaging gaat.


Wat met Moeskroen?

Bij Moeskroen blijven ze hopen dat ze meneer Lopez kunnen overtuigen om te blijven. "Het is dat of de Tweede Amateurklasse", aldus Patrick Declerc bij Notele.


Anderlecht komt met sterktewensen

RSC Anderlecht denkt aan de slachtoffers en families van de slachtoffers van de brand in de Heyvaertstraat in Anderlecht.


Geen Hazard op training

Geen Eden Hazard op de groepstraining van Real Madrid maandag volgens een aantal Spaanse media. Een kleine setback in het herstelproces?


Nog geen uitsluitsel over EK-steden

De UEFA heeft München, Bilbao en Dublin nog wat extra dagen gegeven om hun dossier klaar te hebben richting speelstad zijn deze zomer op het EK.


Nieuw format voor Champions League

De UEFA heeft zijn nieuw systeem uitgelegd voor de Champions League en andere Europese bekers. In de Champions League zou iedereen tien wedstrijden spelen tegen tien verschillende tegenstanders in een competitie met 36 ploegen. 


Al meteen actie voor deze Champions League?

Er wordt gedacht aan een nieuw format voor de Champions League en dit seizoen al de clubs uit te sluiten die in de Super League willen gaan spelen. 


Honderden miljoenen voor Super League-teams

Voor de Super League-teams zouden welkomstbonussen van 200 à 300 miljoen euro klaarliggen. Gewoon om deel te nemen dus ...


Tottenham gaat vaccineren

In het stadion van Tottenham komt een pop-up vaccinatiecentrum, om het in Engeland nog sneller te laten vooruitgaan allemaal.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties