Beiranvand en Haroun weer klaar voor de dienst: enkel De Sart nog net niet fit genoeg voor duel tegen Kortrijk
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 13 reacties

Beiranvand, Haroun, Hongla en Batubinsika in selectie Antwerp voor duel tegen Kortrijk

Beiranvand en Haroun weer klaar voor de dienst: enkel De Sart nog net niet fit genoeg voor duel tegen Kortrijk
Foto: © photonews

Er viel al goed nieuws te rapen op de Bosuil wat betreft de ziekenboeg. Beiranvand, Batubinsika, Haroun, Hongla en De Sart zouden teruggekeerd zijn op training. Vier van die vijf worden zelfs opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Kortrijk.

Enkel voor De Sart komt die wedstrijd nog iets te vroeg. De vier andere genoemde spelers zijn dus wel geselecteerd. Dat betekent dat Antwerp voor het eerst in lange tijd beroep kan doen op zijn drie doelmannen Beiranvand, Butez en De Wolf.

Ook de terugkeer van Haroun kan een stevige surplus betekenen voor het Antwerpse middenveld. In het aanvallend compartiment zijn zowel Dieumerci Mbokani als de onvermijdelijke Lamkel Zé er bij. Een opsteker dus voor Frank Vercauteren in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Kortrijk.

Antwerp ontvangt de Kerels zaterdagavond om 20u45. Het nummer 2 in de rangschikking heeft geen enkele van zijn drie laatste wedstrijden gewonnen en dient dit weekend de volle buit thuis te houden om zijn positie in het klassement te bestendigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties