Transfernieuws en Transfergeruchten 19/04: Messi - Samatta - Quirynen - Biancone - Dennis - Challouk - Bates - Ugbo

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/04: Messi - Samatta - Quirynen - Biancone - Dennis - Challouk - Bates - Ugbo
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Opent Emmanuel Dennis de poort naar een terugkeer van topschutter Jupiler Pro League naar België?

Je hebt zo soms van die deals en constructies waarvan je zelf op voorhand weet dat het iets raars zou kunnen worden. Maar soms komen ze wel eens uit natuurlijk ... (Lees meer)


Barcelona zou Messi willen houden

Barcelona wil Lionel Messi graag aan boord houden en zou daartoe mogelijk een nieuw contractvoorstel doen. Het zal er eentje zijn met veel nulletjes, ongetwijfeld.


Quirynen terug naar Antwerp

Robbe Quirynen moet door de degradatie van Moeskroen terug naar Antwerp. De optie werd niet gelicht en door de degradatie van Les Hurlus is een onderlinge overeenkomst ook niet meer mogelijk. Dat weet Gazet van Antwerpen.


Cercle werkt aan de toekomst

Cercle Brugge zal Giulian Biancone en Strahinja Pavlovic volgens HNB zien vertrekken naar Monaco. Met die andere huurlingen David Bates en Ike Ugbo staan gesprekken op stapel. 


'Charleroi wil shoppen in 1B'

Charleroi zou zich volgens Het Nieuwsblad willen versterken met Youssef Challouk, een 25-jarige Belg van Deinze die acht keer scoorde en tien assists gaf.Transfernieuws en Transfergeruchten 18/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties