Charleroi haalt speler op bij Napoli

Redactie
Charleroi haalt speler op bij Napoli
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Diaby - Denswil - Dwomoh - Duncan - Sowah - Zedadka - Radovanović - Vaca Ponce

Charleroi haalt speler op bij Napoli

Karim Zedadka is een speler van Charleroi. De Fransman komt op huurbasis over van Napoli en zal de komende maanden kunnen rijpen bij de Carolo's.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08

Darko Lemajic wordt de nieuwe spits van AA Gent

Hij moet indruk gemaakt hebben in het Europese duel tegen de Buffalo's, want AA Gent haalt zijn nieuwe spits bij Riga FS. De 28-jarige Serviër Darko Lemajic wordt vandaag waarschijnlijk nog officieel aangekondigd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Beerschot heeft nieuwe middenvelder beet en stelt hem voor met prachtig filmpje
Foto: © photonews

Beerschot haalt de Boliviaanse middenvelder Ramiro Vaca

Peter Maes heeft er een optie op het middenveld bij. De Boliviaanse middenvelder Ramiro Vaca komt de kern versterken. Door visumproblemen sleepte de transfer aan, maar Beerschot stelde hem nu voor met een filmpje in het Museum voor Schone Kunsten. (Lees meer)


'Done deal: Antwerp kaapt toptalent weg bij KRC Genk'

KRC Genk en Royal Antwerp FC zijn twee van de voornaamste uitdagers van Club Brugge dit seizoen. Een speler trekt nu van Limburg naar Antwerpen. (Lees meer)


Officieel: nieuwe, exotische bestemming voor ex-speler Anderlecht en Club Brugge

Hij deed al ervaring op in onder meer Frankrijk en Portugal en uiteraard ook in ons land bij Moeskroen, Club Brugge en Anderlecht. Nu staat hij voor een nieuw avontuur. (Lees meer)


'Club Brugge breekt transferrecord voor revelatie Jupiler Pro League'

Vorig jaar was hij een van dé absolute uitblinkers in de Jupiler Pro League, nu lijkt hij meer dan op weg naar kampioen Club Brugge. En het mag wat kosten ... (Lees meer)


Couckenbak? 'Anderlecht en Oostende in hetzelfde vaarwater voor Amerikaanse verdediger'

Nog een dikke week en de transfermarkt sluit alweer. Heel wat teams willen nog leuke deals doen, een en ander kan nog bijzonder interessant worden. (Lees meer)


Denswil (ex-Club) heeft nieuwe ploeg

Stefano Denswil ruilt Bologna op huurbasis in voor Trabzonspor. Dat nieuws is inmiddels geofficialiseerd. In het verleden maakte hij nog het mooie weer achterin bij Club Brugge.


Kortrijk bindt speler langer aan zich vast

Er was de nodige interesse, maar Aleksandar Radovanovic verlengde maandagavond zijn contract bij KV Kortrijk tot juni 2024.



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties