Ait El Hadj slaat mea culpa na moeilijk seizoensbegin: "Een jeugdzonde waarvan ik de gevolgen onderschatte"

Ait El Hadj slaat mea culpa na moeilijk seizoensbegin: "Een jeugdzonde waarvan ik de gevolgen onderschatte"
Foto: Photonews

Anouar Ait El Hadj komt stilaan weer boven water bij Anderlecht. Begin dit seizoen zat hij op de bank en de signalen die we kregen waren dat hij niet echt topfit uit vakantie was gekomen. Daarom slaat hij nu mea culpa.

Met zweven had het niets te maken, beweert hij. “Ik bleef met beide voeten op de grond, maar na dat zware jaar snakte ik naar vakantie. Het was geweldig in Dubai. Ik koppelde mezelf even los van het voetbal en sportte minder dan gebruikelijk. Ik had rust nodig en volgde mijn programma niet zo nauwkeurig. Daarna kwam ik te chill terug. Een jeugdzonde, waarvan ik de gevolgen onderschatte", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Vincent Kompany wou hem daarna een signaal geven. "Kompany verwachtte nog meer van mij dan in dat debuutseizoen. Daarom was hij net extra streng. Ik herbegon vanaf nul en het deed pijn dat de trainer me op de bank zette. Al leer je daar ook van.”

Op Instagram postte hij een zandloper, voor velen een teken dat voor hem de maat vol was. "De coach kwam daarna naar mij toe, maar de verklaring was logisch. Ik kreeg op sociale media zoveel vragen waarom ik niet speelde dat ik mijn volgers een signaal wilde geven. Die zandloper betekende: Wacht even. Heb geduld. Ik werk hard. Rustig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties