Ultra's Anderlecht boycotten bekermatch: "Denken de personen die dit beslissen dat we geen beroep of andere verplichtingen hebben?"

Ultra's Anderlecht boycotten bekermatch: "Denken de personen die dit beslissen dat we geen beroep of andere verplichtingen hebben?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Ultra's van Anderlecht zijn het niet eens met de planning van de bekerwedstrijd van volgende week donderdag tegen KV Kortrijk. Die match wordt gespeeld om 18u op een werkdag. Ze kondigen dan ook aan dat ze de wedstrijd zullen boycotten.

“Het is met spijt in het hart, maar volledig overeenkomstig met onze principes, boycotten wij Mauves Army 2003 de bekerwedstrijd”, luidt het in een statement. “Geen van onze leden zullen aanwezig zijn en de tribune zal niet van animatie voorzien worden. Deze beslissing is weloverwogen en het enige juiste antwoord op wedstrijduren die bepaald worden door zenders zonder rekening te houden met supporters.”

“De personen die dit uur beslist hebben, hebben duidelijk nog nooit Brussel doorkruist tijdens de spitsuren en gaan er waarschijnlijk vanuit dat supporters geen beroep uitoefenen of geen andere verplichtingen hebben dan naar het voetbal te gaan."

“Sinds enkele jaren stellen wij meer en meer verschuivingen vast om puur financiële redenen. We houden ons hart al vast voor het volgende seizoen met de wereldbeker in Qatar. Dit wordt de hel voor de kalender in de nationale competitie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties