Ritchie De Laet voor onbepaalde tijd buiten strijd

Redactie
Ritchie De Laet voor onbepaalde tijd buiten strijd
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Ritchie De Laet voor onbepaalde tijd buiten strijd

Ritchie De Laet (33) zal een tijd niet in actie komen voor R. Antwerp F.C, zo laat de club weten. "Ritchie heeft nood aan rust om zijn lichaam, na een lang en slopend seizoen, volledig te laten herstellen. Onze speler sukkelde de laatste tijd met enkele blessures en ongemakken, en is tegelijk blijven spelen tot het niet meer ging. Nu is het belangrijk dat Ritchie weer 100% fit geraakt vóór hij aan spelen kan toekomen. De club geeft hem daarvoor dan ook alle tijd. Enkele behandelingen zijn intussen al opgestart. Noch de club, noch de speler gaat hierover verder commentaar geven."

Sprokkels

De Bruyne en Hazard afwezig op training

Zowel Kevin De Bruyne als Eden Hazard verschenen niet op groepstraining dinsdag bij de Rode Duivels. Uit voorzorg of is er iets aan de hand?


Didier Deschamps laat zich uit over Karim Benzema

Benzema was donderdag aan het trainen bij Real Madrid. En dus gaan er weer geruchten rond over waarom hij niet op het WK is. "Ik ben bezig met de 24 spelers die hier nu zijn", gaf de Franse bondscoach aan.


Kolo TourƩ wordt coach

Kolo Touré wordt coach. Hij heeft zijn eerste contract weten te versieren en moet Wigan aan goede resultaten gaan helpen.


Lisandro Magallan (ex-Anderlecht) heeft geen toekomst meer bij Ajax Amsterdam

Lisandro Magallan (29) zal het shirt van Ajax Amsterdam niet meer dragen. De ex-speler van Anderlecht is niet mee in de selectiestage van 27 spelers van coach Schreuder.


Club Brugge ziet Lang uitvallen

Club Brugge houdt de adem in, want het zag Noa Lang uitvallen op training bij Oranje. Mogelijk is hij even buiten strijd.


Neymar out voor Zwitserland

Neymar is out voor het duel tussen Brazilië en Zwitserland. Zelfs de derde groepswedstrijd staat al op de helling ondertussen.


Duitsland met nieuw gebaar tegen FIFA

Duitsland heeft een nieuw gebaar getoond in de strijd tegen de FIFA. Het heeft het logo van een sponsor in het mediacentrum vervangen door het OneLove-symbool.


Braziliƫ is nu de favoriet

Na de eerste resultaten op het WK in Qatar heeft Gracenote nieuwe voorspellingen gemaakt over de afloop van het wereldkampioenschap. Brazilië is nu topfavoriet met 24%, Spanje en Nederland maken 9% kans. 


Club Brugge speelt oefenwedstrijd

Club Brugge speelt in alle WK-drukt zomaar een oefenwedstrijd. Tegenstander van dienst is V.V. Westkapelle. 


Rode Duivels kregen bezoek van enkele arbeidsmigranten

De Rode Duivels kregen gisteren na hun training bezoek van enkele arbeidsmigranten. Daarmee willen ze de situatie in Qatar ook nog eens aankaarten.


Welshe fans moeten kledij uitdoen

Een aantal Welshe fans hebben hun kledij moeten uitdoen bij intrede in het stadion, omdat er regenbogen op te zien waren.


Einde verhaal voor KouyatƩ?

Zit het WK erop voor Kouyaté? Hij blesseerde zich tegen Nederland en de Senegalees heeft last van de kuit, waardoor hij mogelijk de komende wedstrijden zal moeten missen.


Dani Carvajal out?

Dani Carvajal zou wel eens de openingswedstrijd met Spanje op het WK kunnen gaan missen. Hij sukkelt met maagproblemen.


Argentijnse journaliste bestolen

Op het WK in Qatar heeft een Argentijnse journaliste een minder leuke ervaring gehad, want ze werd bestolen van haar werkgerief.


Masker blijft op voor Meunier

Thomas Meunier zal wel degelijk spelen met zijn masker op, als hij mag spelen tegen Canada op het WK in Qatar.


Alireza Beiranvand out voor rest WK

Ex-doelman van Antwerp Alireza Beiranvand moest tegen Engeland al na twintig minuten gewisseld worden na een botsing met zijn ploegmaat Hosseini. Hij zal de rest van het WK missen met een hersenschudding en een gebroken neus.


Lukaku blijft in Qatar

Niet dat het echt hoefde te verbazen op zich, maar Romelu Lukaku blijft officieel in Qatar. Hij wordt klaargestoomd voor de match tegen Kroatië.


SanƩ mist openingswedstrijd

Leroy Sané mist de openingswedstrijd van Duitsland op het WK in Qatar. Dat heeft de Duitse voetbalbond bekendgemaakt. 


Lahbib trekt naar Qatar

Minister van Buitenlandse Zaken Lahbib trekt naar Qatar voor de eerste wedstrijd van de Rode Duivels tegen Canada. Ze wil er de discussie gaan voeren.


Irak niet tegen Venezuela

Op de tweede dag van het WK zouden Irak en Venezuela normaliter een oefeninterland tegen elkaar spelen, maar dat duel is uiteindelijk geannuleerd. 


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties