Nu ook officieel: Union haalt speler in 1B

Redactie
Nu ook officieel: Union haalt speler in 1B
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lang - Mahrez - Rashford - Boone - Vitinha

Nu ook officieel: Union haalt speler in 1B

Viktor Boone (24), verdediger van Deinze, tekende voor Union. Dat nieuws lag al even in de pijplijn, maar is nu ook officieel.

Transfernieuws en Transfergeruchten 08/03

'PSG houdt Mahrez in de gaten'

Bij PSG houdt men rekening met een vertrek van Angel di Maria. Verlaat de Argentijn komende zomer de Franse hoofdstad, dan zal PSG gaan aankloppen bij Manchester City. FootMercato weet dat Riyad Madhrez de gedroomde vervanger is van Di Maria.


'Club Brugge scout bij FC Porto, maar concurrentie is niet min'

Er zal veel concurrentie zijn voor de speler, maar bij Club Brugge willen ze er wel alvast vol voor gaan. (Lees meer)


'Club Brugge wil de jackpot voor Noa Lang, geïnteresseerde club maakt eerstdaags beslissing over bod van 20 miljoen euro'

Club Brugge is niet van plan om deze zomer solden te houden op Jan Breydel. Eerder werd de vraagprijs van Charles De Ketelaere al bekend gemaakt. Ondertussen weten we ook het minimumbedrag dat op tafel zal moeten komen om Noa Lang op te halen. Al lijkt alvast één club duidelijk te zijn. (Lees meer)


Rashford wil weg bij Manchester United

Bij Manchester United wil Marcus Rashford weg. Er zou volgens Engelse media onvrede zijn in de kleedkamer en PSG zou daar willen van profiteren.



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties