Wat met Vlap?

Redactie
Wat met Vlap?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - De Ketelaere - Vlap - Lawrence - Sousa Albino - Dauda

Wat met Vlap?

Michel Vlap doet het goed bij Twente. De huurling van Anderlecht zou mogelijk langer kunnen blijven bij De Tukkers, al zal een en ander afhangen van de prijs natuurlijk.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/03

'Nieuwe club uit Premier League springt in de dans voor De Ketelaere'

Charles De Ketelaere en Club Brugge? Dat verhaal kan na deze zomer geschreven zijn. Steeds meer teams komen aankloppen. (Lees meer)


Ex-Anderlechtspeler maakt overstap in Major League Soccer

Kemar Lawrence, ex-speler van RSC Anderlecht, heeft een nieuwe ploeg gevonden in de Amerikaanse MLS. (Lees meer)


Atlético Madrid aast op Lukaku

Romelu Lukaku zit te verkommeren op de bank van Chelsea. Mogelijk biedt Atlético Madrid hem nu een uitweg komende zomer.


Cercle Brugge licht optie voorlopig niet

Volgens Braziliaanse bronnen zou Cercle Brugge voorlopig de aankoopoptie op Sousa niet willen lichten. Ze huren de verdediger van Botafogo.


Mo Dauda langer in Spanje?

FC Cartagena zou van plan zijn om Mohammed Dauda langer aan zich te binden. Zo zou Anderlecht een oplossing vinden voor een van zijn spelers.



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties