Transfermarkt update marktwaardes JPL: dit zijn Orban, Vermeeren, Debast en Verbruggen nu waard

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties
Transfermarkt update marktwaardes JPL: dit zijn Orban, Vermeeren, Debast en Verbruggen nu waard
Foto: © photonews

De toonaangevende statistiekenwebsite Transfermarkt heeft zijn marktwaardes geüpdated. Daarbij zijn enkele opmerkelijke sprongen gemaakt. De grootste voor Gift Orban en Arthur Vermeeren, twee goudhaantjes van de JPL.

Gent betaalde een serieuze som voor Gift Orban, maar zal zich dat niet beklagen. Op Transfermarkt is zijn marktwaarde intussen van 1 miljoen naar 9 miljoen gegaan op een paar maanden tijd. Met zijn twaalf doelpunten in negen wedstrijden maakte hij dan ook een blitzstart.

Dezelfde verhoging kwam er voor Arthur Vermeeren. Het jeugdproduct van Antwerp ging van een half miljoen naar 8,5 miljoen euro. "Op slechts 18-jarige leeftijd laat Vermeeren al geweldige prestaties zien op het middenveld", legt de website uit. “Koelhoofdig en uitgerust met een buitengewoon groot begrip van het spel, werd hij door sommigen al beschouwd als een kandidaat voor de komende senioreninterlands.

Ook Vermeerens teamgenoot Willian Pacho krijgt een flinke upgrade. De marktwaarde van de 21-jarige centrale verdediger stijgt van 3,5 miljoen euro naar 9 miljoen euro.

Bij Anderlecht verliezen Yari Verschaeren (10 naar 8) en Francis Amuzu (6,5 naar 4,5) elk twee miljoen van hun waarde. Bij Zeno Debast kwam er intussen twee miljoen bij en de verdediger is zo'n 10 miljoen waard. Bart Verbruggen ging van 750.000 euro naar 5 miljoen na zijn fantastische prestaties. 

En misschien ook een vermelding voor Killian Sardella die van 800.000 naar 2 miljoen ging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties