Anderlecht vist achter het net wegens "te duur", Club Brugge gaat ermee lopen

Anderlecht vist achter het net wegens "te duur", Club Brugge gaat ermee lopen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals gisteren werd gemeld is Club Brugge in verregaande onderhandelingen met Igor Thiago, de spits die twee keer scoorde tegen Anderlecht met Ludogorets. De Brusselaars hadden hem ook zelf op hun radar staan.

Het was nog voor de dubbele confrontatie tussen Ludogorets en Anderlecht dat de data-analisten van paars-wit ook de scouts verwittigd hadden. Bij het bestuderen van de beelden hadden ze gezien dat die Braziliaanse spits van 21 alles had wat ze zochten: techniek, snelheid, kracht en doelgerichtheid.

Sindsdien stond hij ook op de radar van Jesper Fredberg, maar al gauw kwamen ze tot de conclusie dat een transfer wel heel moeilijk zou vallen. Niet de transfersom - hij zou 3 à 4 miljoen euro kosten - was daarbij het grote struikelpunt, wel zijn loon.

Bij Ludogorets betalen ze hun spelers immers héél goed. De schatrijke eigenaar verleidt goeie spelers om naar Bulgarije te komen met een heel aantrekkelijk salaris. Hij wil immers elk jaar Champions League-voorrondes spelen. Het salaris van Thiago ligt hoger dan wat Anderlecht kan bieden, gezien ze nog steeds moeten saneren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties