De soap gaat verder: Antwerp ziet bod van zes miljoen euro een vette 'nee' krijgen

De soap gaat verder: Antwerp ziet bod van zes miljoen euro een vette 'nee' krijgen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp wil graag uithalen op de transfermarkt. Het heeft een paar grote werven klaar staan, in eentje is er stilaan toenadering. Al zal het nog wel even duren voor er een akkoord is.

Het dossier van Calvin Stengs lijkt deze week meer en meer in de goede richting te lopen. Hij werd afgelopen seizoen gehuurd door Antwerp van OGC Nice en lijkt ook langer te willen blijven.

De spelmaker deed het goed in Antwerpen en wil graag blijven bij The Great Old. Hij ligt nog tot 2026 onder contract in Frankrijk.

Stengs Calvin - Yusuf Alhassan
© photonews

Ooit werd hij nog voor vijftien miljoen euro gekocht door de Fransen, nu lijken die met een kleiner bedrag tevreden te willen zijn voor de Nederlander.

Antwerp en Stengs zijn er ondertussen samen al uit voor een vierjarig contract dat hem tot 2027 op De Bosuil zou houden. En ook op clubniveau wordt er gesproken, maar er is nog geen akkoord.

Zes miljoen is te weinig

Het verschil tussen vraagprijs en bod van The Great Old blijft vrij groot. Antwerp kwam met een bod van zes miljoen euro, maar dat werd van tafel geveegd.

Feyenoord houdt de zaak in de gaten, Antwerp zal dus nog een extra inspanning moeten doen om hem daadwerkelijk in te lijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties