Transferoorlog op komst: 'Club Brugge schakelt na nakend vertrek Sylla, Antwerp, Anderlecht én Standard op de loer'

Transferoorlog op komst: 'Club Brugge schakelt na nakend vertrek Sylla, Antwerp, Anderlecht én Standard op de loer'
Foto: © photonews

De kans dat u hem al kent is eerder klein. Maar toch zal zijn naam vermoedelijk de komende maanden veel genoemd worden. Zeker nu Abakar Sylla op weg lijkt naar een toptransfer.

Kouame Autonne Kouadio is de naam. Een 22-jarige centrale, linksvoetige verdediger die de kost momenteel aan het verdienen is bij Al Ain. 

Kouadio heeft zowel de Ivoriaanse nationaliteit als die van de Verenigde Arabische Emiraten en volgens Transfermarkt een marktwaarde van 2 miljoen euro.

Vier kandidaten

Antwerp, Club Brugge en Anderlecht hadden zich ondertussen al gemeld voor de verdediger, ook Standard liet zijn oog vallen in het voorjaar.

Blauw-zwart gaat nu de boel wat intensiveren, omdat ze door het nakend vertrek van Sylla en mogelijk ook Jack Hendry dringend versterking nodig hebben. 

Al Ain

De komende weken zal het vermoedelijk een echte transferstrijd gaan worden, waarbij alle teams hun beste beentje zullen moeten voorzetten.

Zijn contract loopt nog wel eventjes bij Al Ain en dus is het aan de clubs uit de JPL om de geldbuidel boven te halen. Club Brugge heeft met de 16-jarige Mamadou Diallo nog een alternatief volgens Sacha Tavolieri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties