Carrousel op volle toeren: Anderlecht-speler gespot in Genk voor medische testen, opvolger staat klaar en alle details bekend

Carrousel op volle toeren: Anderlecht-speler gespot in Genk voor medische testen, opvolger staat klaar en alle details bekend
Foto: © photonews

Zowel KRC Genk als RSC Anderlecht gaan een dezer dagen opnieuw een transfer afronden. Een en ander is aan elkaar gelinkt.

Door het vertrek van Bart Verbruggen was het noodzakelijk om een nieuwe doelman aan te trekken bij RSC Anderlecht. Maar de zoektocht werd niet makkelijk.

Het is uiteindelijk Maxime Dupé die de goalie zal worden van Anderlecht. En zo komt er terug rust in de paars-witte tent.

Maxime Dupé
© photonews

Volgens alle kranten is er een akkoord en maandag volgen de medische testen met de transfervrije doelman. Daarna zal hij een contract tekenen van twee jaar, met optie op een bijkomend seizoen weet Het Laatste Nieuws.

Ondertussen is Hendrik Van Crombrugge alvast vertrokken bij paars-wit. Hij werd op maandagochtend gespot aan de CEGEKA-Arena in Genk.

Van Crombrugge

Daar zal hij op zijn beurt medische tests afleggen. Van Crombrugge kan daarna tekenen voor drie seizoenen met optie op nog een vierde jaargang.

Nog volgens de krant is met de deal zo'n 1,3 miljoen euro gemoeid. Via allerhande bonussen kan dat oplopen tot net geen twee miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties