Erop of eronder: Absolute kelderdag in de Jupiler Pro League

Erop of eronder: Absolute kelderdag in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Vandaag staan er in de Jupiler Pro League enkele keldermatchen op het programma. Vier van de zes ploegen die in actie komen wisten nog niet te winnen.

Het eerste duel van de dag zet Westerlo en KV Mechelen tegenover elkaar. Westerlo telt 1 op 12, KV Mechelen won vorig weekend pas voor het eerst, maar pakte wel met 4-0 uit tegen Union SG. Het is uitkijken wat Jonas De Roeck hier tegenover kan plaatsen.

Daarna kruisen KAS Eupen en OH Leuven de degens. De Leuvenaars pakten nog maar twee punten in de Jupiler Pro League, terwijl de ambities bijzonder groot zijn. Eupen boekte al twee keer de zege en zal dat rijtje willen aanvullen.

Vanavond staan KV Kortrijk en Standard tegenover elkaar. Kortrijk wist nog geen enkel punt te verzamelen, Standard pakte slechts één gelijkspel. Voor Still en Hoefkens het moment om de achterban tevreden te stellen met een eerste driepunter.

Een dag waar veel te winnen en te verliezen valt voor deze ploegen, al is het dit weekend vooral ook uitkijken of RSC Anderlecht door de uitgestelde matchen van de ploegen die Europees spelen alleen aan de leiding kan komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties