Waarom Club het voor bekeken houdt op de transfermarkt en geen centrale verdediger meer aantrekt

Hendrik Van Wonterghem
| 25 reacties
Waarom Club het voor bekeken houdt op de transfermarkt en geen centrale verdediger meer aantrekt
Foto: © photonews

De transfermarkt in de Jupiler Pro League sluit woensdag officieel, maar Club Brugge houdt het nu al voor bekeken. Dat liet blauw-zwart weten op haar website.

“Club Brugge sluit zijn zomermercato af na het aantrekken van Hugo Vetlesen, Philip Zinckernagel, Michal Skoras, Victor Barbera, Nordin Jackers, Maxim De Cuyper (terugkeer Westerlo) en Igor Thiago. Daarnaast werden Joel Ordonez, Kyriani Sabbe en Chemsdine Talbi definitief naar de A-kern gepromoveerd”, klinkt het op de clubwebsite.

“De Brugse ziekenboeg loopt ook langzamerhand leeg. Bjorn Meijer (pubalgie) traint nog individueel buiten maar wordt in de loop van volgende week terug bij de groep verwacht. Casper Nielsen (side strain) kan deze week al geleidelijk de groepstraining hervatten en wordt terug fit verwacht na de interlandbreak."

"Tajon Buchanan (hamstrings) ondergaat vandaag een scan waarna de ernst van de blessure duidelijker zal worden. Joe Bursik en Chemsdine Talbi (beiden kruisband) revalideren verder.”

Geen extra verdediger

Velen hadden gehoopt dat Club zich nog ging versterken met een centrale verdediger, maar dat is dus niet gebeurd. Onder meer Pascal Struijk (Leeds), Marcao (Sevilla) en Maxime Estève (Montpellier) werden de voorbije weken genoemd, maar blauw-zwart drukte voor niemand van hen door.

De Bruggelingen zijn overtuigd dat zowel Spileers als Ordonez dit seizoen een rol van betekenis zullen spelen achteraan in de defensie, en hebben ook nog Meijer die kan depanneren als extra centrale verdediger. De linkback is bijna terug uit blessure.

Moest Club nog een centrale verdediger in huis halen?

79%
21%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties