Dit heeft Moussa Djenepo overtuigd om terug te keren naar Standard

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Dit heeft Moussa Djenepo overtuigd om terug te keren naar Standard
Foto: © photonews

Toch enigzins verrassend keerde Moussa Djenepo terug naar het oude nest van Standard. De Malinese flankaanvaller is in zijn nopjes met zijn transfer.

Voor Southampton speelde de 25-jarige Djenepo twee seizoenen bij Standard (van 2017 tot 2019), waar hij vooral in zijn laatste jaar furore maakte. “Ik ben dolgelukkig dat ik weer voor Standard mag voetballen”, vertelt hij met een brede glimlach voor Het Nieuwsblad.

“Toen ik hier voor het eerst weer kwam, voelde dat als thuiskomen. Standard is meer dan een gewone club voor mij, dit voelt als familie. Dat merkte ik bijvoorbeeld aan de berichtjes die ik kreeg van Arnaud (Bodart, nvdr.) en Zinho (Vanheusden, nvdr.). Zij hebben me overtuigd om hier terug te keren.”

Altijd professioneel blijven"

Met Southampton werd hij vorig seizoen troosteloos laatste in de Premier League. Hoe dan ook heeft Djenepo veel geleerd uit zijn periode in Engeland. “In die vier seizoenen bij Southampton heb ik veel bijgeleerd."

“Ik ben er vooral volwassener geworden. Ik weet nu dat ik altijd professioneel hoef te blijven en mijn kopje er moet bijhouden. Dat ik hier terugkeer, zie ik trouwens niet als een stapje terug. Vanaf het eerste contact dat er deze zomer werd gelegd, wist ik dat ik hier weer wilde voetballen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties