Opnieuw ongeloof in Genk: Bonsu Baah krijgt net als tegen Anderlecht discutabel rood en is ontroostbaar

Robby Morren vanuit Cegeka Arena
| 51 reacties
Opnieuw ongeloof in Genk: Bonsu Baah krijgt net als tegen Anderlecht discutabel rood en is ontroostbaar
Foto: © photonews

Racing Genk ontvangt zondagmiddag Westerlo. Op slag van rust stuurde scheidsrechter Wesli De Cremer Bonsu Baah met rood naar de kleedkamer.

Christopher Bonsu Baah kreeg een basisplaats van Wouter Vrancken en speelde een sterke eerste helft tegen Westerlo. Echter, in de toegevoegde tijd van de eerste periode, moest de jonge flankaanvaller met rood naar de kleedkamer.

Bonsu Baah werd vastgehouden door Van Den Keybus. Hij probeerde zich los te rukken van zijn tegenstander en sloeg daarbij met zijn armen om zich heen. Hij raakte zijn tegenstander onbewust en de scheidsrechter haalde het rood karton boven.

Bij Genk kon men het amper geloven. De bank sprong vol ongeloof en verbazing recht en de jonge Bonsu Baah kon het niet begrijpen. Hij was ontroostbaar en werd door Hendrik Van Crombrugge naar de kleedkamer begeleid. 

Het is al de tweede keer dat Bonsu Baah een discutabele rode kaart krijgt, eerder ook al tegen Anderlecht. Toen ontstond na de wedstrijd een opstootje tussen Jan Vertonghen en Dimitri De Conde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties