Standard legt speler onder contract, ook al heeft staf ernstige bedenkingen bij medische proeven

Standard legt speler onder contract, ook al heeft staf ernstige bedenkingen bij medische proeven
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard trok afgelopen zomer enkele nieuwe spelers aan. Daarbij werd bij één speler een oogje dichtgeknepen bij de medische proeven.

Standard moest deze zomer op zoek naar heel wat versterking, maar dat liep niet van een leien dakje. De club geraakte maar niet op de rails. Het leidde uiteindelijk zelfs tot het ontslag van Carl Hoefkens.

Maar ook onder de nieuwe trainer Ivan Leko loopt het nog altijd niet zoals het moet. Ondertussen raakt bekend dat er heel wat problemen waren om nieuwe spelers aan te werven en dat ging een pak verder dan enkel budgetperikelen.

Djenepo miste een deel van de medische proeven

Het Laatste Nieuws schrijft immers dat Standard een hele grote opportuniteit zag in de terugkeer Moussa Djenepo, maar dat er problemen waren met zijn medische proeven. De medische staf zou naar verluidt ernstige bedenkingen geuit hebben.

Djenepo zou zelfs een deel van de tests gemist hebben, maar Standard ging ondanks al die waarschuwingen door met de onderhandelingen en het afsluiten van de transfer.

De Rouches legde drie miljoen euro op tafel voor de speler van Southampton en bood hem een driejarig contract aan op Sclessin, goed wetende dat er eigenlijk fysieke problemen waren. Wat de medische bedenkingen waren is niet meteen duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties