Analist veroordeelt JPL-club nu al: "Als je met blauwe schoenen speelt, moet je ook spelen als iemand die dat mag"

Analist veroordeelt JPL-club nu al: "Als je met blauwe schoenen speelt, moet je ook spelen als iemand die dat mag"
Foto: © photonews

Antwerp is zondagmiddag een gezondheidswandeling gaan maken in het Edmond Machtensstadion. Zonder al te veel zweet te verspillen kon de bus al tijdens de rust opgestart worden om met drie punten naar de Bosuil te vertrekken. RWDM lijkt een vogel voor de kat.

We hadden er zelf al voor gewaarschuwd tijdens de wintermercato toen RWDM vooral onbekende Brazilianen aantrok die bij hun club niet aan de bak kwamen. Philippe Sampaio bijvoorbeeld, die in de Waalse pers een 0 op 10 kreeg voor zijn prestatie.

"Vooral achterin was het ­niveau bedroevend. Philipe Sampaio, de verdediger die rood pakte, voetbalde met blauwe schoenen. Wie dát doet, moet ook spelen als iemand die blauw schoeisel mág aantrekken", zucht analist Patrick Goots in GvA.

RWDM staat nu 14de en met dit niveau zijn de degradatie play-offs een zekerheid. "Dat hij bij een 0-4-stand zijn ploeg ook nog eens in de steek liet, ­vatte zijn partij helemaal samen. Het zal voor RWDM een helse karwei worden om nog uit die onderste vier weg te blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties