Degryse trekt de enige echte conclusie nadat hij Anderlecht aan het werk zag tegen Club Brugge

Degryse trekt de enige echte conclusie nadat hij Anderlecht aan het werk zag tegen Club Brugge

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht pakte de drie punten op bezoek bij Club Brugge. Zo houdt het de titelstrijd alsnog levendig.

Twee afgekeurde doelpunten, op achterstand komen, maar toch met winst terug naar huis keren. Het was een bijzonder knappe zondagmiddag voor RSC Anderlecht in het Jan Breydelstadion.

Ook Marc Degryse heeft veel lof voor de manier waarop paarswit in de topper voor de dag dag. De ploeg die de tweede helft speelde tegen STVV deed het goed.

“Anderlecht ging op Club resoluut op zoek naar goals en de overwinning. Hoewel paars-wit op achterstand kwam, speelde het zijn beste match van het seizoen”, vertelt de analist in Het Laatste Nieuws.

De twee terecht afgekeurde doelpunten waren volgens Degryse heel goede aanvallen en de intensiteit van Anderlecht lag bijzonder hoog.

RSC Anderlecht speelt resoluut voor de titel

“De overwinning was verdiend en kwam ook mede tot stand door de juiste wissels door te voeren. Leoni kwam erin voor de geblesseerde Verschaeren. Niet Stroeykens, maar Rits ging eraf. Dan stond er nog een goeie Thorgan Hazard op het veld en had je, buiten de scorende Angulo en Dreyer, nog Vázquez naast Dolberg lopen.”

Volgens Degryse kan je dan ook maar één conclusie trekken na deze knappe match van RSC Anderlecht.

“Hun aanpak toonde wat mij betreft de drive en de mentaliteit binnen Anderlecht. Ik concludeer daaruit dat de spelers er met de titel in hun achterhoofd zitten. Ze willen er absoluut voor gaan, al zullen ze dat niet luidop uitspreken”, besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties