IJslandse coach van Kortrijk heeft extra ambitie voor slotwedstrijd in Anderlecht: "Ik wil die Deense kolonie maar wat graag een hak zetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
IJslandse coach van Kortrijk heeft extra ambitie voor slotwedstrijd in Anderlecht: "Ik wil die Deense kolonie maar wat graag een hak zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk sluit de reguliere competitie zaterdag af met een trip naar RSC Anderlecht. De West-Vlamingen hoeven in Brussel op geen cadeaus te rekenen. Al gelooft Freyr Alexandersson volop in de eigen kansen.

De Pro League besliste enkele dagen geleden om de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en KV Kortrijk te verplaatsen van zondag naar zaterdag. "Beide teams hebben toch niets meer te winnen of te verliezen", klonk het als uitleg.

Hallo, Pro League? Anderlecht wil de kloof met Union SG zo klein mogelijk houden, terwijl De Kerels - Kortrijk staat momenteel op de allerlaatste plaats - ieder punt kunnen gebruiken met het oog op de Relegation Play-Off. 

© photonews

"Er zijn nog steeds zeven wedstrijden te spelen", blijft Freyr Alexandersson in Het Laatste Nieuws strijdvaardig met het oog op de nacompetitie. "Ik ben er overigens van overtuigd dat we met de mentaliteit van de voorbije weken onze rol kunnen spelen."

Met welke ambitie trekt KV Kortrijk naar RSC Anderlecht?

Bovendien kijkt de IJslandse coach uit naar het duel in het Lotto Park. "Kortrijk is absoluut niet kansloos op het veld van Anderlecht. Ik ga zelfs meer zeggen: ik wil die Deense kolonie daar maar wat graag een hak zetten."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties