Brian Riemer spreekt na nieuwe blessure voor Yari Verschaeren

Brian Riemer spreekt na nieuwe blessure voor Yari Verschaeren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht blameerde zich in eigen huis tegen KV Kortrijk. En dus waren er heel wat kritische bemerkingen achteraf. Ook de blessure van Yari Verschaeren vroeg in de wedstrijd deed de gemoederen hoog oplopen.

Was Yari Verschaeren klaar om te spelen tegen KV Kortrijk? De meningen lijken verdeeld te zijn, maar feit is wel dat de middenvelder al na tien minuten moest gewisseld worden. Een pijnlijke zaak voor hem én voor Anderlecht.

Coach Brian Riemer was na de wedstrijd opvallend streng voor zichzelf en gaf aan dat hij de schuld voor de nederlaag helemaal op zich wenste te nemen. Ook over de situatie van Yari Verschaeren reageerde hij nog kort.

Blessure Yari Verschaeren lijkt mee te vallen

"Ik heb geen nieuws en wacht op informatie van de medische staf", aldus Riemer. Toch leek hij nog enigszins positief op de zaak, want volgens de Deen leek de blessure niet meteen echt ernstig te zijn. En dus kan de focus nog steeds op de play-offs.

Daarin mag opnieuw gerekend worden op een fitte Verschaeren. Union SG kan op bezoek bij Royal Antwerp FC proberen de kloof te vergroten naar negen punten, maar na de halvering van de punten zal paars-wit sowieso nog op drie of vier punten komen te staan.

En dus lijkt er in de play-offs nog veel mogelijk voor Anderlecht. Het zal dan wel beter moeten gaan spelen als ze deden tegen Kortrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties