Volg de match tussen Antwerp en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

LIVE: We zijn begonnen op de Bosuil !
De song van deze middag is overduidelijk: 'Bico buiten' ! De fans zijn het meer dan beu !
7
LIVE: Spelers van Antwerp spelen onder zware druk !
Het is duidelijk van moeten voor Antwerp. De supporters floten de spelers al na exact vier minuten uit omdat het tempo veel te laag lag. Als dit maar goed komt voor de spelers !
16
Eerste kans van de wedstrijd is voor Antwerp. Omolo kraakt zijn schot, maar toch gaat het maar nipt naast het doel van Gilles Lentz.
24
Ook Cercle met een kans, maar het schot van Galvez Y Lopez gaat nipt naast.
33
LIVE: Cercle Brugge komt bijna op voorsprong
Dit Antwerp is ziek. Weinig kansen, maar wel veen protestliederen ! Diezelfde fans zien Cercle Brugge op een corner bijna op voorsprong komen.
45
LIVE: Beide ploegen mogen gaan rusten na zwakke eerste helft !
Beide ploegen gaan rusten met een 0-0 stand. De eerste helft was een zeer zwakke bedoening !

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - Cercle Brugge: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
LIVE: Kan Antwerp de drie punten thuis houden?
We zijn er aan begonnen in de tweede helft. Kan de Great Old de drie punten thuis houden?
50
Limbombe met een grote kans, maar doelman Lentz houdt Cercle Brugge in de wedstrijd met een knappe save.
59
LIVE: Owusu laat dé kans op 1-0 liggen !
Antwerp komt bijna op voorsprong. Owusu knalt van dichtbij op Lentz.
62
Maertens knalt de kans voor Cercle Brugge hoog over. Dit was de kans voor de vereniging om op voorsprong te komen.
67
Vervangen Guillaume De Schryver
Ingevallen Ivan Yagan

72
LIVE: Debaty met een knappe save !
Antwerp komt meer en meer onder druk. Debaty moet de thuisploeg in de wedstrijd houden.