Twee woelige clubs tegenover elkaar in 1B: "Spelen alsof ons leven ervan afhangt tegen Antwerp"

Dirk Pieters
| 22 reacties
Twee woelige clubs tegenover elkaar in 1B: "Spelen alsof ons leven ervan afhangt tegen Antwerp"
Foto: © photonews

Zondagmiddag nemen Antwerp en Cercle Brugge het tegen elkaar op. De winnaar staat samen met Lierse meteen aan de leiding in de tweede periode. En doelman Gilles Lentz weet dat het beter moet dan de vorige vijftien wedstrijden.

Bij de thuisploeg kent men al enkele woelige weken, maar ook bij Cercle Brugge loopt het dit seizoen niet zoals het moet. De Vereniging stond in de eerste periode op de laatste plaats. Tijd om zich te herpakken en dat beseffen ook de spelers. "We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om beter te doen. Dat moeten we nu maar laten zien. Alle ploegen starten opnieuw met nul punten en zo moeten we die eerste periode snel vergeten", aldus Lentz aan onze redactie.

Een favoriet voor deze tweede periode wil de doelman niet aanduiden. "Ik wil me niet bezig houden met de favoriet. Momenteel telt alleen Cercle Brugge. We moeten niet naar de andere clubs kijken op dit moment. Alleen Cercle telt!"

De match tegen Antwerp moet de eerste stap zijn in de goede richting. "We moeten spelen alsof ons leven er van af hangt. Vanaf nu is elke wedstrijd cruciaal voor de spelers, het bestuur en de supporters. Eigenlijk voor iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties