Spelers Antwerp onder indruk van gefluit: "Supporters zijn niet tevreden en dat is begrijpelijk, want ze leven voor de club"
Redactie vanuit Antwerpen
| 25 reacties

Antwerp opent tweede periode met 0-0 gelijkspel tegen Cercle Brugge onder striemende fluitconcerten

Spelers Antwerp onder indruk van gefluit: "Supporters zijn niet tevreden en dat is begrijpelijk, want ze leven voor de club"
Foto: © photonews

De fans van Antwerp waren de hoofdrolspeler in het treffen tussen stamnummer 1 en Cercle Brugge. En dat hebben de spelers ook zo aangevoeld, want zij moesten spelen in erg lastige omstandigheden. Nog 13 wedstrijden hebben ze om een en ander in orde te brengen.

Doelman Debaty weet dat het kan spoken op Den Bosuil: "De fluitconcerten hoor je duidelijk op het veld, maar je moet je daar als spelers proberen boven te zetten. Ik hoop wel dat dit geen weken blijft duren, want leuk is het niet. Het kan hier soms spoken, maar dat telt in beide richtingen."

Ook Nico Binst zag in gesprek met Voetbalkrant.com de druk van de fans op de groep wegen: "Het is best wel een speciale sfeer om in te voetballen. Leuk is anders als je het publiek al redelijk snel hoort fluiten. We beseffen natuurlijk dat het niet echt tegen de spelers gericht is, maar je neemt het wel mee."

Wind zal niet meteen gaan liggen, dus we moeten er mee leren omgaan

En ex-kapitein Steve Colpaert vatte het treffend samen: "Het was te verwachten, de supporters zijn niet tevreden met wat er allemaal gebeurd is binnen de club. En dat is begrijpelijk, want een Antwerpsupporter leeft voor zijn club."

"In ons achterhoofd weten we dat we voor onze fans moeten spelen, maar het is een zenuwachtige week geweest. De wind zal niet meteen gaan liggen, dus we gaan er moeten mee leren omgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties