Comedy (Capers) op Bosuil (part 13)? Foute vriend met foute boodschap: "Zing eens wat harder? Wie moet er buiten? Bico?!"

Redactie vanuit Antwerpen
| 13 reacties
Comedy (Capers) op Bosuil (part 13)? Foute vriend met foute boodschap: "Zing eens wat harder? Wie moet er buiten? Bico?!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Comedy Capers op Den Bosuil, part 13(?). David Gevaert gaf er deze week de brui aan, dus is Sadio Demba (voor deze wedstrijd) de T1 van dienst op de bank van The Great Old. En toen kwam iemand voor Rode Neuzen Dag ... de boel nog wat opstoken. Ongezien.

Bij Antwerp (uiteraard) geen Camus of Remacle in de selectie, terwijl onder andere Vleminckx opnieuw op de bank moet zitten. Opmerkelijk wel: Limbombe krijgt na zijn optstootje eerherstel met een basisplaats.

Het was ook Rode Neuzen Dag bij Antwerp en dus kwam acteur en komiek Thomas Smith naar de middencirkel de actie een beetje in de verf zetten. Of toch niet, want tijdens zijn praatje zongen de fans "Bico ... buiten" en dat was wel naar de zin van de man.

Bangelijk dat die van Cercle van Brugge naar hier zijn geraakt ... met een tractor

"Wat zingen jullie?", ging hij de boel wat opnaaien. "Wie moet er buiten? Zing eens wat harder!", aldus nog Smith - in het dagelijkse leven een Foute Vriend in het gelijknamige tv-programma.

Ook voor de bezoekers uit Brugge had hij nog wat mooie woorden. "Bangelijk dat ze van Cercle naar Antwerpen zijn geraakt ... met de tractor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties